ben geldiiiiiiimmm... özür özür özür.....
valla bu çocuklar canımı okuyor benim ondan sık sık giremiyorum. hiç terkedermiyim sizi ayol.. bide malum kış hazırlıkları, pazartesi okul açılıyor onun stresi telaşı derken zaman geçiyor.. dün zaten evde yoktum, kayınvalidemlerle gelin görmeye gittik:)))
domatesi yıkayıp 2ye bölüyorum, kabuklu tarafı alta gelecek şekilde sofraya diziyorum, üzerine tuz döküp kurumaya bırakıyorum güneşte.. sonra çeviriyorum diğer tarafıda kuruyor. çok kolay yapması yani. dolma yaparken içine doğruyorum ben, yada sabah kahvaltılarına kızartıyorum az yağda(1gece önce ıslayıp yumuşamasını sağlıyorum tabiki)...
akşam yine 10 kilo domatesi blendırdan geçirip 2 tane 5lik  bidona koydum, kış için. canım çıktı. daha da 4 kilo fasulye dolapta duruyor, konserve yapılacak. dolma oyup kurutacam patlıcan biber kelek falan... of içim şişti ha:)))
sabah kahvaltı yaptım ama sağlamından.. öğlen yarım balık yedim, akşama taze fasulye pişirdim yarım tabak ekmeksiz onu yerim. ara öğün yapmayı düşünmüyorum. malum pazartesi kilo bildirimi var , bakalım kaç kilo vermişim.. bol su ve spor tabiki....ve çocuklar:)) baya kilo verdiriyorlar insana:)))) kalori sepetinde o da olsa ya, çocukların peşinde koşuşturmak;2000 kalori dese ya ne güzel olur

valla sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin sakın, şu aralar giremesemde aklım hep burda....