4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

bende başladım spora.. 9 günlük tatilde yorulmayacağım için sporda yaparım, okul varken olmuyor çünkü.. çok yorucu oluyor.. bakalım bayram bitimi kaç kilo olacam merakla beklemekteyim:)))

sen azim edersen zayıflıosun cnm bunu ıkımızde bılıoruz..oyuzden hiç şüphem yok 9 gün sonra en az 2 kılo gıtmıs olur:)))

kızlar selam giremedim uzun zaman.yoğundum çok.kilo da veremedim zaten.bayramdan sonra devam ediyorum diyete aralıka kadar kilo vermem lazım kardeşimin düğünü var çünkü.sizler nasılsınız kilo verilmiş heralde tebrikler.
iyi bayramlar herkese:52:

hergün yaptığım fix menüm sabah limonlu su daha sonra şekersiz az sütlü neskafe(neskafe selilüt yapıyor diyenler çıkacaktır mutlaka ama benim ilk hedefim zayıflamak oyüzden neskafenin tok tutma özelliğinden faydalanmam lazım bide seviyorum mereti:))birde gece yatarken elma sirkeli ılık su.....sabah limonlu su akşam elma sirkesini ahmet marankı oneriyor ve banada mantıklı geldi:))işe yarayacağını düşünüyorum...
bunlar hergün yaptığım şeyler...yaklaşık 1 buçuk aydır diyet yapmayı düşünüyordum ve sürekli araştırma yaptım bana uygun diyeti kafamda oluşturdum ve kendimi hazır hissettiğim 12 ağustos günü başladım sağlıklı beslenmeye ....doğumda tam 25 kilo aldım ve şimdi ilk hedefim 90...yani 14 kilo vermem gerekiyordu ama 12 kaldı:)))2si gitti bile..
canım kahve selülit yapıyo diyolar korkumdan 2 aydır kahve içmiyorum :15:

Son düzenleme:
kızlar bizim bilgisayarda bi sıkıntı var bayram arasında bozuldu yaptırdık hala sıkıntı yapıo...yani aklım sizde ama sartlar geregı gıremıorum...sizi unuttugumu sanmayın...eddaxy,laledvri nasıl gidiyo rejım????????kaç kılo oldunuzz

uzun süredir giremiyorum öyle kolay kolayda gireceğe benzemiyorum. okulda 1.sınıflar ve evde çocuklar çok yoruyor beni. 69 kilodayım ve bu tempoda nasıl kilo verip iğne ipliğe dönmüyorum hayret.. öperim herkesi:)))

kızlar eşimin görevi nedeniyle şehir dışındayım sizlerden uzak kaldım ama çok yakında tekrar birlikte zayıflamaya devam edelım eve 2 hafta sonra döneceğim bu arada 94 kılo oldum:))))))))))çok mutluyum sizler ne yaptınız ne kadar zayıfladınız topiğe uğrayan olmamış ya....

Back
X