Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaar tam 4 gündür diyetteyim ve 3 kilo verdiiim :) bugün tartıldım diyetisyen kontrolünde ve 3 kilom gitmiş bileee :)
ya ben ya ben inanin dogru duzgun bisiyemem bile gunde kahve cok icerim ama genede veremiyorum ya hamilelikte 13 kg aldim eve geldigimde dokuz kilosu gitmisti bile ama cokstresli gunler yasayinca vermeyi birak aldim bile bide ustune ustluk ben kilolu hamile kaldim bende vermek istiyorum lutfennnnnkızlar ben bu diyetin benzeri bi diyeti geçen yazda yaptım 3 haftada 8 kilo verdiim. üniversiteye gelince abur cubur kızartmalar burgerlar tostlar 15 kılo olarak aldım ve en son 86.9 kıloydum suan 83.5 kıloyum. ben sıze lıstemı vereyım umarım hepınızde ıse yaraaar :)
Sabah: 1 yumurta
1 kıbrıt kutusu penır
2 dilim ekmek,5 siyah 5 yeşil zeytin
Tere,roka,maydanoz
Ara: 1 porsiyon meyve-3 ceviz veya 15 fındık veya badem
ÖĞLEN: 1 kase çorba (1 dilim ekmek yerine)
2 köfte kadar et,tavuk balık veya 2 kibrit kutusu peynir
1 tabak sebze yemeği
1 dilim ekmek
ARA:1 porsiyon meyve 1 su bardağı yoğurt 2 tane galeta
AKŞAM: 1 tabak etli sebze yemeği(2 köfte kadar et)
1 kase çorba (1 dilim ekmek yerine
6 kaşık makarna(2 dilim ekmek yerine)
Salata
YATMADAN ÖNCE: 2 porsiyon meyve 1 su bardağı süt veya yoğurt
kızlar günde 8 dilim ekmek hakkımız var 1 kase çorba 1 dilim ekmek ediyo 6 kaşık makarna yada 6 kaşık pilav 2 dilim ekmek ediyo 2 galeta 1 dilim ekmek ediyo bu şekilde. isterseniz 8 dilim ekmek yiyosunuz isterseniz yukarıdaki gibi uyguluyosunuz. 8 dilim ekmek diyelim sabah 2 dilim yediniz öğlen 1 kase değilde 2 kase çorba içersiniz 1 dilim ekmek yemezsiniz bu şekilde bi değişim yapıyosunuz. abur cubur kesinlikle yemedim ben özelliklede hamburgerden vazgeçtim. brokoli yedim canım brokoli istiyodu erkek arkadaşım dalga geçiyo artık bi insanın canı brokoli ister mi diyeçok güzel sebze yemekleri yapıp yiyorum ve sıfır tuz. doktor bana tuz ve şeker kesşnlikle kullanma dedi ben tuz şeker un yağ kesinlikle kullanmıyorum. yaptıgım sebze yemeklerinde sadece 1 yemek kaşığı zeytinyağı kullanıyorum o kadar. elma sirkesi kullanıyorum salatada limon bol kullanıyorum ve günde 1.5 litre su içiyorum kesinlikle. hı unutmadan yeşil çay ve kayısı çayı 5i 1 arada çaylar gibi çaylar içiyorum.
Umarım sizdede işe yarar kızlaaaaaaaarrrrr :)
ya ben ya ben inanin dogru duzgun bisiyemem bile gunde kahve cok icerim ama genede veremiyorum ya hamilelikte 13 kg aldim eve geldigimde dokuz kilosu gitmisti bile ama cokstresli gunler yasayinca vermeyi birak aldim bile bide ustune ustluk ben kilolu hamile kaldim bende vermek istiyorum lutfennnnn
saol canım güzel bi liste deneyebilirim ama 65 kiloya düştükten sonrakızlar ben bu diyetin benzeri bi diyeti geçen yazda yaptım 3 haftada 8 kilo verdiim. üniversiteye gelince abur cubur kızartmalar burgerlar tostlar 15 kılo olarak aldım ve en son 86.9 kıloydum suan 83.5 kıloyum. ben sıze lıstemı vereyım umarım hepınızde ıse yaraaar :)
Sabah: 1 yumurta
1 kıbrıt kutusu penır
2 dilim ekmek,5 siyah 5 yeşil zeytin
Tere,roka,maydanoz
Ara: 1 porsiyon meyve-3 ceviz veya 15 fındık veya badem
ÖĞLEN: 1 kase çorba (1 dilim ekmek yerine)
2 köfte kadar et,tavuk balık veya 2 kibrit kutusu peynir
1 tabak sebze yemeği
1 dilim ekmek
ARA:1 porsiyon meyve 1 su bardağı yoğurt 2 tane galeta
AKŞAM: 1 tabak etli sebze yemeği(2 köfte kadar et)
1 kase çorba (1 dilim ekmek yerine
6 kaşık makarna(2 dilim ekmek yerine)
Salata
YATMADAN ÖNCE: 2 porsiyon meyve 1 su bardağı süt veya yoğurt
kızlar günde 8 dilim ekmek hakkımız var 1 kase çorba 1 dilim ekmek ediyo 6 kaşık makarna yada 6 kaşık pilav 2 dilim ekmek ediyo 2 galeta 1 dilim ekmek ediyo bu şekilde. isterseniz 8 dilim ekmek yiyosunuz isterseniz yukarıdaki gibi uyguluyosunuz. 8 dilim ekmek diyelim sabah 2 dilim yediniz öğlen 1 kase değilde 2 kase çorba içersiniz 1 dilim ekmek yemezsiniz bu şekilde bi değişim yapıyosunuz. abur cubur kesinlikle yemedim ben özelliklede hamburgerden vazgeçtim. brokoli yedim canım brokoli istiyodu erkek arkadaşım dalga geçiyo artık bi insanın canı brokoli ister mi diyeçok güzel sebze yemekleri yapıp yiyorum ve sıfır tuz. doktor bana tuz ve şeker kesşnlikle kullanma dedi ben tuz şeker un yağ kesinlikle kullanmıyorum. yaptıgım sebze yemeklerinde sadece 1 yemek kaşığı zeytinyağı kullanıyorum o kadar. elma sirkesi kullanıyorum salatada limon bol kullanıyorum ve günde 1.5 litre su içiyorum kesinlikle. hı unutmadan yeşil çay ve kayısı çayı 5i 1 arada çaylar gibi çaylar içiyorum.
Umarım sizdede işe yarar kızlaaaaaaaarrrrr :)
Canım nasıl gidiyor diyet?Kızlaar tam 4 gündür diyetteyim ve 3 kilo verdiiim :) bugün tartıldım diyetisyen kontrolünde ve 3 kilom gitmiş bileee :)