4 günde 3 kilo :)

squaattt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
87
4
28
İstanbul
Kızlaar tam 4 gündür diyetteyim ve 3 kilo verdiiim :) bugün tartıldım diyetisyen kontrolünde ve 3 kilom gitmiş bileee :)

kızlaar tam 4 gündür diyetteyim ve 3 kilo verdiiim :) bugün tartıldım diyetisyen kontrolünde ve 3 kilom gitmiş bileee :)

canım lütfen diyetini paylaşırmısın süper ya 4 günde 3 kilo hemde diyetisyenle cok şaşırdım gercekten

insan ortalama günde 2 kg yiyip içiyor. sabah ki kilo ile akşam ki kilo arasında ortalama 2 kilo farkediyor yani.
diyetteyken ilk haftalarda çabuk kilo kaybının sebebi bu. daha az yiyorsun ve vücuttaki ödem atılıyor böylece kısa sürede büyük sonuçmuş gibi görünüyor.önemli olan ilk haftadan sonrası.

harika bi şey bu bende kilolarımdan yana bu aralar çok mutsuz ve dertliyim bende tam anlamıyla 1 haftadır diyet ve spor yapıyorum umarım senin kadar hızlı sonuç alırı yoksa psikolojmn düzeleceyi yok ve beni kötü bi yaz bekliycek...ama çok hırslı ve kararlıyım kilolarımdan kurtulucam ben 70 kiloydum 5 aydır bir bozup bir yaptığım diyetle ve sporla 5 kilo verdim şimdi 65 kiloyum hedefim 57 umarım tartıda 57 olduğumu gördüğüm zamanda sizlerle mutluluğumu payşlaşırım...sen kaç kilosun kaç kilo verdin ve listeni sakıncası yoksa paylaşırmısn...tşkler...

kızlar ben bu diyetin benzeri bi diyeti geçen yazda yaptım 3 haftada 8 kilo verdiim. üniversiteye gelince abur cubur kızartmalar burgerlar tostlar 15 kılo olarak aldım ve en son 86.9 kıloydum suan 83.5 kıloyum. ben sıze lıstemı vereyım umarım hepınızde ıse yaraaar :)

Sabah: 1 yumurta
1 kıbrıt kutusu penır
2 dilim ekmek,5 siyah 5 yeşil zeytin
Tere,roka,maydanoz
Ara: 1 porsiyon meyve-3 ceviz veya 15 fındık veya badem
ÖĞLEN: 1 kase çorba (1 dilim ekmek yerine)
2 köfte kadar et,tavuk balık veya 2 kibrit kutusu peynir
1 tabak sebze yemeği
1 dilim ekmek
ARA:1 porsiyon meyve 1 su bardağı yoğurt 2 tane galeta
AKŞAM: 1 tabak etli sebze yemeği(2 köfte kadar et)
1 kase çorba (1 dilim ekmek yerine
6 kaşık makarna(2 dilim ekmek yerine)
Salata
YATMADAN ÖNCE: 2 porsiyon meyve 1 su bardağı süt veya yoğurt

kızlar günde 8 dilim ekmek hakkımız var 1 kase çorba 1 dilim ekmek ediyo 6 kaşık makarna yada 6 kaşık pilav 2 dilim ekmek ediyo 2 galeta 1 dilim ekmek ediyo bu şekilde. isterseniz 8 dilim ekmek yiyosunuz isterseniz yukarıdaki gibi uyguluyosunuz. 8 dilim ekmek diyelim sabah 2 dilim yediniz öğlen 1 kase değilde 2 kase çorba içersiniz 1 dilim ekmek yemezsiniz bu şekilde bi değişim yapıyosunuz. abur cubur kesinlikle yemedim ben özelliklede hamburgerden vazgeçtim. brokoli yedim canım brokoli istiyodu erkek arkadaşım dalga geçiyo artık bi insanın canı brokoli ister mi diye :D çok güzel sebze yemekleri yapıp yiyorum ve sıfır tuz. doktor bana tuz ve şeker kesşnlikle kullanma dedi ben tuz şeker un yağ kesinlikle kullanmıyorum. yaptıgım sebze yemeklerinde sadece 1 yemek kaşığı zeytinyağı kullanıyorum o kadar. elma sirkesi kullanıyorum salatada limon bol kullanıyorum ve günde 1.5 litre su içiyorum kesinlikle. hı unutmadan yeşil çay ve kayısı çayı 5i 1 arada çaylar gibi çaylar içiyorum.
Umarım sizdede işe yarar kızlaaaaaaaarrrrr :)

kızlar ben bu diyetin benzeri bi diyeti geçen yazda yaptım 3 haftada 8 kilo verdiim. üniversiteye gelince abur cubur kızartmalar burgerlar tostlar 15 kılo olarak aldım ve en son 86.9 kıloydum suan 83.5 kıloyum. ben sıze lıstemı vereyım umarım hepınızde ıse yaraaar :)

1 kıbrıt kutusu penır
Tere,roka,maydanoz
1 tabak sebze yemeği
1 dilim ekmek
Salata

kızlar günde 8 dilim ekmek hakkımız var 1 kase çorba 1 dilim ekmek ediyo 6 kaşık makarna yada 6 kaşık pilav 2 dilim ekmek ediyo 2 galeta 1 dilim ekmek ediyo bu şekilde. isterseniz 8 dilim ekmek yiyosunuz isterseniz yukarıdaki gibi uyguluyosunuz. 8 dilim ekmek diyelim sabah 2 dilim yediniz öğlen 1 kase değilde 2 kase çorba içersiniz 1 dilim ekmek yemezsiniz bu şekilde bi değişim yapıyosunuz. abur cubur kesinlikle yemedim ben özelliklede hamburgerden vazgeçtim. brokoli yedim canım brokoli istiyodu erkek arkadaşım dalga geçiyo artık bi insanın canı brokoli ister mi diye :D çok güzel sebze yemekleri yapıp yiyorum ve sıfır tuz. doktor bana tuz ve şeker kesşnlikle kullanma dedi ben tuz şeker un yağ kesinlikle kullanmıyorum. yaptıgım sebze yemeklerinde sadece 1 yemek kaşığı zeytinyağı kullanıyorum o kadar. elma sirkesi kullanıyorum salatada limon bol kullanıyorum ve günde 1.5 litre su içiyorum kesinlikle. hı unutmadan yeşil çay ve kayısı çayı 5i 1 arada çaylar gibi çaylar içiyorum.
ya ben ya ben inanin dogru duzgun bisiyemem bile gunde kahve cok icerim ama genede veremiyorum ya hamilelikte 13 kg aldim eve geldigimde dokuz kilosu gitmisti bile ama cokstresli gunler yasayinca vermeyi birak aldim bile bide ustune ustluk ben kilolu hamile kaldim bende vermek istiyorum lutfennnnn

ya ben ya ben inanin dogru duzgun bisiyemem bile gunde kahve cok icerim ama genede veremiyorum ya hamilelikte 13 kg aldim eve geldigimde dokuz kilosu gitmisti bile ama cokstresli gunler yasayinca vermeyi birak aldim bile bide ustune ustluk ben kilolu hamile kaldim bende vermek istiyorum lutfennnnn

Düzensiz yediğimiz için bu kilolar hep geliyo ya zaten. önceden 2 tabak makarna yiyip zor doyan ben şimdi 4-6 yemek kaşığı makarna ile şişiyorum. düzenli yediğim için acıkmıyorum. hep düzen derlerdi ya ben az yiyorum kilo veririm derdiiim. Düzenli yiyin kızlarr en büyük etki düzende zateeen :)

1 kıbrıt kutusu penır
Tere,roka,maydanoz
1 tabak sebze yemeği
1 dilim ekmek
Salata

saol canım güzel bi liste deneyebilirim ama 65 kiloya düştükten sonra:9: suan isveç yapıyorum vermem gereken 7 kilo kaldı ondan sonra bunla devam ederim

gercktn 4 gunde mı 3 kılo verdınız??acıkcası sasırdım ama hemen uygulamak ıcınde not ettım::):):)lısteye bsktıgımda gayet gusel doyulabılecek bır dıyet acıkcası umarım bendede ıse yarar.ve tebrık ederım sızı:)

Back
X