- 25 Aralık 2024
- 5.058
- En iyi cevaplar
- 1
- 9.808
- 113
- 29
Hayır yok bebeğin ihtiyacı olan şey belli bakıyorsun 60 kilo kadın 4 kilo doğuruyor 100 kilo 2 kilo ne yediğinin önemi var ama.O zaman annenin kilosunun bebegin gelişimi ile alakası yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yok bebeğin ihtiyacı olan şey belli bakıyorsun 60 kilo kadın 4 kilo doğuruyor 100 kilo 2 kilo ne yediğinin önemi var ama.O zaman annenin kilosunun bebegin gelişimi ile alakası yok
Canım benim de diyetten kastım şey paketli gıdalardan uzak durma işte pirinçtir makarnadır fazla yememe Bir de ben akşam 6-7'den sonra günlük hayatımda da böyle yemek yememeye çalışıyordum diyet yaptığım dönemler O mesela öyle düşünmüştükBen sizden daha yüksek bi kiloyla hamile kaldım 10 15 kilo kadar daha yüksek hem de ama hamilelik boyunca toplam 2 kilo aldımyani hamilelikte bazen hiç kilo alımı olmuyor tam tersine veriyor insan bulantı falan derken. Diyet yapmayın bence hamileyken özellikle ilk 3 ay bebeğin tam gelişim dönemi sizin de halsiz olacağınız bir dönem. Ama sağlıklı beslenin meyve sebze protein ağırlıklı. Zaten hamilelikte paketli ürünler vesaire yasak olduğu için o yasaklara bile uysa sağlıklı beslenmiş oluyor insan. Şekerden falan uzak durmaya çalışın
Zaten kilo aldıran şeyler paketli gıdalar fazla karbonhidrat bunların bebeğe çok da bir faydası yok ben normal proteinimi alıp meyvem sebzemi yersem ne fazla kilo alırım ne de bebeğim besinsiz kalır diye düşünüyorumHayır yok bebeğin ihtiyacı olan şey belli bakıyorsun 60 kilo kadın 4 kilo doğuruyor 100 kilo 2 kilo ne yediğinin önemi var ama.
Aynen 7den sonra yemezsin ama yine ara öğün tarzı kuruyemiş meyve falan ye bence enerjini düşürme. Cips çikolata salam sosis tarzı zaten hamilelik boyunca tüketmemeye çalışCanım benim de diyetten kastım şey paketli gıdalardan uzak durma işte pirinçtir makarnadır fazla yememe Bir de ben akşam 6-7'den sonra günlük hayatımda da böyle yemek yememeye çalışıyordum diyet yaptığım dönemler O mesela öyle düşünmüştük
64le kaldım 67yle doğuma girdimHenüz cok erken benim için kese bile görmedik ama 70 kiloyum şuan korkuyorum birax kilo da önemli diyorlar ilk 3 ay diyet vs yapsam zararı olur mu siz ilk kac kilo ile hamile kaldınız?
Tamam canım bu şekilde ilerleyip Umarım fazla kilo almadan sağlıklı bir şekilde ilerlerAynen 7den sonra yemezsin ama yine ara öğün tarzı kuruyemiş meyve falan ye bence enerjini düşürme. Cips çikolata salam sosis tarzı zaten hamilelik boyunca tüketmemeye çalış![]()
İkiz gebelikOy maşallah sana sen mi dikkat etmedin mi yoksa bebek mi çok kilo aldırdı sana
Evet alsan bile verirsin ablam 15 kilo aldı diyetisyen olmasına rağmen 1 ayda gitti 12 kilosuZaten kilo aldıran şeyler paketli gıdalar fazla karbonhidrat bunların bebeğe çok da bir faydası yok ben normal proteinimi alıp meyvem sebzemi yersem ne fazla kilo alırım ne de bebeğim besinsiz kalır diye düşünüyorum
Maşallah onlaraaaİkiz gebelikhiç şey yapmadım valla bebekler küveze girmesin die bol bol bebeklere kilo aldıracak kaşar muz gibi şeyler yedim . Elhamdülillah güzel kiloyla doğdular
2915-2100 :)
Ya canım doğum sonrası mı değil de Doğum anını düşünüyorum Normalde doğum falan yapmak istiyorum Tabii Hiçbir şey belli olmaz da yine de Kendime dikkat edeyimEvet alsan bile verirsin ablam 15 kilo aldı diyetisyen olmasına rağmen 1 ayda gitti 12 kilosu
Önceki hamileliğimde kilo aldığım için tekrar 75 ile hamile kaldım 34. Haftadayım en son 89 kiloydum. İlk aylar kilo almadım dikkat etmediğim için 6. Aydan sonra bir anda kilo aldım iştahım çok açıldı diye. İlk 3 ay diyetisyen eşliğinde kilo verilebilir sonrada fazla kilo alımı önlenebilir. Ama ben pek umursamıyorum kiloyu hayatımda ilk defa bu kiloları görsem de doğumdan sonra emzirmeydi koşturmaydı mutlaka verilir spora da başlayacağım zaten direkt. Önemli olan bebeğin ve sizin sağlığı. Ben biraz fazla aldım ama kilolular normalde ortalama 10 kilo almalı gebelikte. Gerçi sizinde çok kilonuz yok şuan ama dikkat edin özellikle 6. Ay civarı kilo alımı başlıyor bir andaHenüz cok erken benim için kese bile görmedik ama 70 kiloyum şuan korkuyorum birax kilo da önemli diyorlar ilk 3 ay diyet vs yapsam zararı olur mu siz ilk kac kilo ile hamile kaldınız?
Canım ben de işte doğumda bana zor olur diye korktuğum için dikkat etmek istiyorumÖnceki hamileliğimde kilo aldığım için tekrar 75 ile hamile kaldım 34. Haftadayım en son 89 kiloydum. İlk aylar kilo almadım dikkat etmediğim için 6. Aydan sonra bir anda kilo aldım iştahım çok açıldı diye. İlk 3 ay diyetisyen eşliğinde kilo verilebilir sonrada fazla kilo alımı önlenebilir. Ama ben pek umursamıyorum kiloyu hayatımda ilk defa bu kiloları görsem de doğumdan sonra emzirmeydi koşturmaydı mutlaka verilir spora da başlayacağım zaten direkt. Önemli olan bebeğin ve sizin sağlığı. Ben biraz fazla aldım ama kilolular normalde ortalama 10 kilo almalı gebelikte. Gerçi sizinde çok kilonuz yok şuan ama dikkat edin özellikle 6. Ay civarı kilo alımı başlıyor bir anda
mutlaka yürüyüş yap canım az ve kısa da olsa yürümeye çalış. Ben hamileliğimin başından beri yürümedim şimdi yürümeye çalışıyorum zorlanıyorum bacak batmalarımda olduğu için. Bir de aşırıya kaçmazsan çok kilo almazsın endişelenme. Allah hepimize rahat kolay doğum nasip etsinCanım ben de işte doğumda bana zor olur diye korktuğum için dikkat etmek istiyorum
Yapacağım canım inşallah, umarım güzel olur herseymutlaka yürüyüş yap canım az ve kısa da olsa yürümeye çalış. Ben hamileliğimin başından beri yürümedim şimdi yürümeye çalışıyorum zorlanıyorum bacak batmalarımda olduğu için. Bir de aşırıya kaçmazsan çok kilo almazsın endişelenme. Allah hepimize rahat kolay doğum nasip etsin![]()