• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Günde kan da 15. 91 değerle hamilelik

talha

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
15
10
8
33
Merhaba arkadaşlar benim ayın 7 carsamba gunu transferim oldu transfer gününü sayarsak 4 gün akşamı belimde sideetli bı ağrı olustu gece acile gittim kanda gebeliğe baktilar. Değerim 15.91 çıktı bu kadar erken bu değer çıkar mı acaba test günüm de ayın 18 Haziran da

Çatlatma iğnesi vurulmuş muydunuz?

Hayır dondurulmuş embriyo 3 tane transfer edildi biri orta kalite iki tane de iyi kalite dediler kullandığım ilaclar esrofem oksapar deltocort ve progesteron iğne

En sağlıklısi da test günü ama ne bilim bu kadar erken çıkması kafami karıştırdı idrar testi yaptım erken gebelik testi hafif silik şeklinde çıktı ayin 13un de

Merhaba arkadaşlar benim ayın 7 carsamba gunu transferim oldu transfer gününü sayarsak 4 gün akşamı belimde sideetli bı ağrı olustu gece acile gittim kanda gebeliğe baktilar. Değerim 15.91 çıktı bu kadar erken bu değer çıkar mı acaba test günüm de ayın 18 Haziran da

Kızlar size umut olsun herseyden önce verende alan da Allah o yüzden içinizi ferah tutun ben ilk denememde de tuttu oğlum şuan 2 yaşında ikinci denememde de tuttu öyle sağlıklı beslenen bı insan değilim bende polikistik hastasıyım eşim de sprem sayisi 3 bindi çok şükür Rabbime yıllarca beklemek zorunda kalmadık

Back
X