4 gündür Adet gecikmesi test negatif

ays1010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
30
6
1
28
Adetim bugün ile 4 gün gecikti dün test yaptım negatif 29 günlük bir aralık oluştu kasık ağrım ve beyaz akıntım dışında belirti yok göğüs hassasiyeti olurdu adetten önce bu ay hiç yaşamadım. Çoçuk istiyorum 1 buçuk yıldır

Belirtilerden anlamak zor oluyor çünkü psikolojikte olabiliyor belirtiler, kan verin belli olur

Adetim bugün ile 4 gün gecikti dün test yaptım negatif 29 günlük bir aralık oluştu kasık ağrım ve beyaz akıntım dışında belirti yok göğüs hassasiyeti olurdu adetten önce bu ay hiç yaşamadım. Çoçuk istiyorum 1 buçuk yıldır
Benim de 9 gün gecikti malesef.. 7. Günde test negatif çıktı ne yapayım bilmiyorum

Bir süre daha bekleyip kan testi verin. Benimde ilk haftalarda idrar testinde çıkmamıştı.

Biraz daha bekleyin isterseniz benim de gecikmem oldu. İlk 5 gün kaset testte çıkmadı. 6.günden itibaren incecik bi çizgi göründü. Bugün kan verdim sonuç bekliyorum bakalım. Siz de biraz daha bekleyin

Adetim bugün ile 4 gün gecikti dün test yaptım negatif 29 günlük bir aralık oluştu kasık ağrım ve beyaz akıntım dışında belirti yok göğüs hassasiyeti olurdu adetten önce bu b iz 6 aydır korunmuyoruz ama olmuyo yumurtlama gununden 2 gun once iliski yasadik bide adete 3 gun kala bu ay hic beklemezken 13 gundur adet olmadim 10.gun de kan verdim sonuc negatifti bende sokturucu icmedim noluyo nolmaz diye normalde 4 5 gun oynuyodu adetim ki son 3 aydir tam gununde oluyodum duzene girmisti eger yumurtlamadan onceki surecte kalsaydim simdiye cikardi kan da adetten 3 gun once ihtimali var mi acaba ve hic belirtim olmadi ki yogun adet belirtileri yasayan birisiyim normalde bu ay sadece kremsi akintim var gecikmeden sonra ta simdiye kadar ve arada hafif hafif kasik agrim var batma gibi lutfen yardimci olursaniz sevinirim sizin belietileriniz neydi ve surec nasildi sonucunuz noldu

biz 6 aydır korunmuyoruz ama olmuyo yumurtlama gununden 2 gun once iliski yasadik bide adete 3 gun kala bu ay hic beklemezken 13 gundur adet olmadim 10.gun de kan verdim sonuc negatifti bende sokturucu icmedim noluyo nolmaz diye normalde 4 5 gun oynuyodu adetim ki son 3 aydir tam gununde oluyodum duzene girmisti eger yumurtlamadan onceki surecte kalsaydim simdiye cikardi kan da adetten 3 gun once ihtimali var mi acaba ve hic belirtim olmadi ki yogun adet belirtileri yasayan birisiyim normalde bu ay sadece kremsi akintim var gecikmeden sonra ta simdiye kadar ve arada hafif hafif kasik agrim var batma gibi lutfen yardimci olursaniz sevinirim sizin belietileriniz neydi ve surec nasildi sonuç noldu

Benimde sat 8 Aralık ve hala adet olmadım. Pcos var bende ama ilk defa bu kadar uzun oldu. Sabah test yaptım negatif bir belirtim de yok. Beklemedeyim. 🤦🏻‍♀️

Back
X