Sayfa 18 güncelleme....
Çok dürüst olacağım ve ağzıma/aklıma geldiği gibi yazacağım.
Bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama bunalmış, depresif hissediyorum.
Kötü bir şey mi yapıyor sana deseniz, hayır.
Normal her şey gayet.
Ama canımı sıkan şeyler var.
-Farklı ülkelerde yaşıyor olmamız
-Hala iş bulamamış olması sebebiyle bir sonraki görüşme tarihimizin belli olmaması, mesela görüyorum arkadaşlarımın sevgilileri onları restorana götürüyor, yüzük alıyor vs biz Burger Kingde yedik kaç kez görüştüğümüzde çünkü parası yok.
Mesela 40 centlik bir mayonez aldı bana Burger Kingde.
Ben heyecandan yiyemedim bir şey pek mayonez kaldı.
Madem yemeyeceksen neden ödemek zorundaydım bunu dedi mesela (Cümlede "F***" kullanarak)
Ne bileyim yolda ne görse dokunup bakıyordu, boş teneke kutuyu bile eline aldı
-Napacaksın o pis şeyi bırak, çöplerini mi toplayacaksın başkasının dedim
-Yoo tabii ki almam da her şeyi inceleme huyum var dedi
Ama mesela boş sigara paketini kontrol etti geçerken yine içi doluysa alacak mıydı neydi anlamadım?
Bankamatikten geçerken oraya baktı mı yoksa günahını mı alıyorum bilmiyorum ama bu tip parayla ilgili mevzular beni çok huzursuz etti.
Bir yandan diyorum adamın parası yok normaldir öte yandan gıcık ediyor içimi.
-Benden 14 yaş büyük olması da geriyor beni
Arkadaşlarımın sevgilileri hep daha genç duruyor yanlarında ne bileyim yadırgayacaklar diye çekiniyorum ve en iyi ihtimale zaten birkaç sene içerisinde daha yaşlı görünecek, ya beğenmezsem o zaman
-Görüştüğümüzde mesela iki tırnağı kirliydi, ne biliyim arada böyle burnunun kenarlarına dokunuyor falan hani içine sokmuyor ama rahatsız oldum ben, hafif de göbeği var
Onun dışında çok vefalı, anlayışlı bir insan.
Migrenim tuttuğunda aynı ilacı bambaşka bir ülkede bulup getirmiş, karanlıkta başucumda elimi tutup iyileşene kadar ağlamış bir insan (sırf canım yanıyor diye)
Ben ondan ayrılsam bile sadece yanımda olmak isteyen, "ben sadece hayatında olmak sana yakın olmak istiyorum, benden nefret etmesen yeter bana" diyen bir insan
Ama niye sevemiyorum iki gündür böyle hissediyorum
Şimdi ayrılmak istiyorum
Ama bi yandan da korkuyorum
Ya ben uyurken falan fotoğraflarımı çektiyse, biz ortak sosyal medya platformu (hesabı değil) kullanıyoruz ya bir şey yaparsa böyle bana o tip fotoları yayınlamak gibi
Daha 4 gün önce herkese duyurduk şimdi herkes diyecek ki oyun mu oynuyorsun dalga mı geçiyorsun bizle ama içime sinmiyor kaçmak istiyorum, yalnız olmak istiyorum bir yandan da diyorum acaba pişman olur muyum hani biraz akışına bıraksam belki içime siner, ısınırım