• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günlük sevgiliyiz, ayrılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Velvette Velvette kuzum bu nası bi tipleme böyle arkana bakmadan kaççç

Ezik büzük saçı sakalı birbirine girmiş pantolonunun dizi bi metre önden giden göbekli bi adam canlandı gözümde. Tıyneti iyi değil bu adamın kaç çabukk

Kaçtım zaten bugün kk hatunları sağ olsun yardımcı oldular :110:

Ya diyelim ki oldu zatrn farklı bir ülkedeyse nasıl olcak ki işide yokmuş
Adam yabancı mı bu arada

Evet yabancı ben de Türkiyeye dönmek istiyorum, orası da sıkıntı zaten haklısınız

Ay nedense çok sahte geldi hiç inandırıcı değil.sakin sonkez filan gorusmeyi kabul etme kirilirsa kırılsın.zorlami.hem geri dönmem diye blöf yapıyor tam ticaretci yaa çok gözü açık.hic gözüm tutmadı bırak şuna uzulmeyi filan
O “son kez”ler çok tehlikelidir. Sakın buluşma. Her türlü pisliği yapabilir. En iyi ihtimalle bütün gün ağlayacak. Asla yumuşama yoksa pisleştiğine tanık olursun.

İyi ki açmışım konuyu yoksa kendimi ikna etmeye çalışmaya devam edecektim
Umarım zamanla da soğur benden unutur beni
Yoksa iki de bir gelir yani, uzattıkça uzatır
Ben mümkün oldukça sakin, soğuk durursam zamanla vazgeçer değil mi
En iyisi böyle bir tavır takınmam, sinirlendirmeden fazla

Eminim sen çok güzel, alımlı falansındır , böyle hırbolar hep şanslı olur çünkü

Siz bu adamla nasil tanistiniz ki? En basindan bu adamin nesi cekici geldi? Neresinden tutsan elinde kaliyor insanin. :olamaz:

Adam Johnny Depp'ti galiba. Oysa anca çekilir çünkü. Benim bile midem bulandı. Neyse.Ayrılmışsınız, sizin adınıza çok sevindim .

Adamı savunmuyorum zaten bahsettiğiniz kötü yanları konusundada haklısınız.
Fakat açıkçası sizin gibi birisinede böyle bir adam yakışırmış. yok arkadaşlarımın sevgilileri arkadaşlarımı restorana götürüyor, yok yüzük alıyorlar falan bu sekilde hesapçı bir zihniyete sahip insanlar daha iyisini hak etmiyor hic kusura bakmayin.

Sayfa 18 güncelleme....

Çok dürüst olacağım ve ağzıma/aklıma geldiği gibi yazacağım.
Bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama bunalmış, depresif hissediyorum.
Kötü bir şey mi yapıyor sana deseniz, hayır.
Normal her şey gayet.
Ama canımı sıkan şeyler var.

-Farklı ülkelerde yaşıyor olmamız

-Hala iş bulamamış olması sebebiyle bir sonraki görüşme tarihimizin belli olmaması, mesela görüyorum arkadaşlarımın sevgilileri onları restorana götürüyor, yüzük alıyor vs biz Burger Kingde yedik kaç kez görüştüğümüzde çünkü parası yok.
Mesela 40 centlik bir mayonez aldı bana Burger Kingde.
Ben heyecandan yiyemedim bir şey pek mayonez kaldı.
Madem yemeyeceksen neden ödemek zorundaydım bunu dedi mesela (Cümlede "F***" kullanarak)
Ne bileyim yolda ne görse dokunup bakıyordu, boş teneke kutuyu bile eline aldı
-Napacaksın o pis şeyi bırak, çöplerini mi toplayacaksın başkasının dedim
-Yoo tabii ki almam da her şeyi inceleme huyum var dedi
Ama mesela boş sigara paketini kontrol etti geçerken yine içi doluysa alacak mıydı neydi anlamadım?
Bankamatikten geçerken oraya baktı mı yoksa günahını mı alıyorum bilmiyorum ama bu tip parayla ilgili mevzular beni çok huzursuz etti.
Bir yandan diyorum adamın parası yok normaldir öte yandan gıcık ediyor içimi.

-Benden 14 yaş büyük olması da geriyor beni
Arkadaşlarımın sevgilileri hep daha genç duruyor yanlarında ne bileyim yadırgayacaklar diye çekiniyorum ve en iyi ihtimale zaten birkaç sene içerisinde daha yaşlı görünecek, ya beğenmezsem o zaman

-Görüştüğümüzde mesela iki tırnağı kirliydi, ne biliyim arada böyle burnunun kenarlarına dokunuyor falan hani içine sokmuyor ama rahatsız oldum ben, hafif de göbeği var

Onun dışında çok vefalı, anlayışlı bir insan.
Migrenim tuttuğunda aynı ilacı bambaşka bir ülkede bulup getirmiş, karanlıkta başucumda elimi tutup iyileşene kadar ağlamış bir insan (sırf canım yanıyor diye)
Ben ondan ayrılsam bile sadece yanımda olmak isteyen, "ben sadece hayatında olmak sana yakın olmak istiyorum, benden nefret etmesen yeter bana" diyen bir insan
Ama niye sevemiyorum iki gündür böyle hissediyorum

Şimdi ayrılmak istiyorum
Ama bi yandan da korkuyorum
Ya ben uyurken falan fotoğraflarımı çektiyse, biz ortak sosyal medya platformu (hesabı değil) kullanıyoruz ya bir şey yaparsa böyle bana o tip fotoları yayınlamak gibi
Daha 4 gün önce herkese duyurduk şimdi herkes diyecek ki oyun mu oynuyorsun dalga mı geçiyorsun bizle ama içime sinmiyor kaçmak istiyorum, yalnız olmak istiyorum bir yandan da diyorum acaba pişman olur muyum hani biraz akışına bıraksam belki içime siner, ısınırım :KK43:
resmen adamdan nefret ediyorsun ve çokda haklısın ben olsam bende soğurdum. hiçbirşey yapamaz bu bir suç şikayet ettiğin gibi ceza alır birde 14 yaş çok fazla bir fark hemen ayrıl daha başındayken sonra zor olur....

O “son kez”ler çok tehlikelidir. Sakın buluşma. Her türlü pisliği yapabilir. En iyi ihtimalle bütün gün ağlayacak. Asla yumuşama yoksa pisleştiğine tanık olursun.

Yok görüşmek istemiyorum zaten.
Gönlü olsun diye "he he" dedim
Hiç konuşmadık zaten dündür
Ayrılırken zor geldi belki de alışır zamanla
Sinirlendirmeden sıyrılmayı başardım

Eminim sen çok güzel, alımlı falansındır , böyle hırbolar hep şanslı olur çünkü

:KK48: Hahah teşekkür ederim siz de pek espritüelsiniz:KK22:

Siz bu adamla nasil tanistiniz ki? En basindan bu adamin nesi cekici geldi? Neresinden tutsan elinde kaliyor insanin. :olamaz:

Konuşmalarına düştüm ben biraz
Güzel edebiyat yapar gerçekten yazar gibi
Bir de çok ilgilidir hiç boş bırakmaz
Sürekli ilgi, sevgiye boğar
Ben de ilgisiz erkeklerden bunalmış biriyim hoşuma gitmişti bu halleri
Ama her yönünü görememişim

Adamı savunmuyorum zaten bahsettiğiniz kötü yanları konusundada haklısınız.
Fakat açıkçası sizin gibi birisinede böyle bir adam yakışırmış. yok arkadaşlarımın sevgilileri arkadaşlarımı restorana götürüyor, yok yüzük alıyorlar falan bu sekilde hesapçı bir zihniyete sahip insanlar daha iyisini hak etmiyor hic kusura bakmayin.

Hesapçılıkla alakası yok
Ben bugüne kadar saf saf "Aşk olsun yeter" kafasında bir insandım
Ama artık yetmez diyorum
Ben ne kadar cömertsem en az benim kadar cömert olmalı
Ben sürprizler yapar, paramı çekinmeden onun mutluluğunu düşünerek harcarken o bana 40 centlik mayonezin lafını yaparsa ben de gocunurum.
Ek olarak bu yaştan sonra hayal ettiğim tarzda bir romantizmi yaşamaya hakkım olduğunu düşünüyorum
Ben çekinmeden sevgilisine kravat, kol düğmesi vs alabilecek bir insanım
O halde benim sevgilim de bana çekinmeden bir buket çiçek yaptırabilmeli veya beni bir yemeğe çıkarabilmeli

resmen adamdan nefret ediyorsun ve çokda haklısın ben olsam bende soğurdum. hiçbirşey yapamaz bu bir suç şikayet ettiğin gibi ceza alır birde 14 yaş çok fazla bir fark hemen ayrıl daha başındayken sonra zor olur....

Bitti zaten ayrıldım...
Teşekkür ederim

Kardeş üç günde bunca kendini germeye değer mi? İnsanlar gerilmek için değil destek olmak için bir araya gelmeli bi de uzaktaki adam için afedersin neidüğü belirsiz biri için can sıkmaya değmez. Hayırlısı geride bence at çöpe gitsin kendine göre birini bulsun.

Kardeş üç günde bunca kendini germeye değer mi? İnsanlar gerilmek için değil destek olmak için bir araya gelmeli bi de uzaktaki adam için afedersin neidüğü belirsiz biri için can sıkmaya değmez. Hayırlısı geride bence at çöpe gitsin kendine göre birini bulsun.

Yok değmez tabii ki
Ayrıldım zaten

Güncelleme:
Bugün konuşabildim ancak dün gece babasını hastaneye götürmek zorunda kalmışlar, düştüğü için.
Sakin ve net bir dille söyledim, şartlarımız uygun değil.
Ben İspanyada yaşamak istemiyorum, Türkiyeye dönmek istiyorum, stajımı da bambaşka bir ülkede yapmak istiyorum, geleceğimiz kesişmiyor dedim.
Çok acele ettiğimi, zaman vermem gerektiğini söyledi.
Ben de istemediğimi söyledim.
Eğer bu telefon konuşmasını kapatır ve ayrılırsak ve ben ileride fikrimi değiştirirsem bir daha bana geri dönmeyeceğini söyledi.
Ben de buna hakkı olduğunu ve onunla oynamak istemediğimi söyledim.

Sonra sadece hayatımda olmak istediğini söyledi.
Arkadaş bile olsa benim mutlu olduğumdan emin olmak istediğini söyledi.
Ben de daha çok zarar göreceğini söyledim bu şekilde ama ısrar etti birden hayatımdan çıkmak istemiyormuş.

Konuşmanın sonunda da fikrimi değiştirirsem ona söylememi söyledi.
Yani en başta ayrılırsan dönmem diyordu sonra buna çevirdi.
Garip gerçekten.
Ha bir de aylardır söylemesini beklediğim şeyi bu konuşmada söyledi.
"Eğer en ufak bir şans bulursam, para toplayabilirsem seni bir kez daha görmek için geleceğim yanına, ne olursa olsun seni son bir kez görmek ve sarılmak istiyorum." dedi
Ona da söyledim yani aylardır söylemeni beklediğim şeyi şimdi ayrılırken söylüyorsun, ilginç dedim.
Çünkü o zaman vaktim vardı, şimdi yok dedi.

Ağladı, üzüldü falan ama sinirlenmedi.
Yani yine üzüldüm konuşma geçerken ve ağladım ama herhalde yeterince sevsem ayrılmayı göze alamazdım diye düşünüyorum ama hiç de hissiz değilim sanki.
Yıkılmadım ama biraz canım acıdı.
Bilmiyorum ne düşünüyorsunuz?

4 günde seni tekrardan görmek istiyorsa bu adam vaArdır bunda bir hinlik,adam zaten parasız değilmi sende terk edince adam ne olduğunu anlayamadı..
Senden böyle birşey beklemiyordu,sende ayrılmak isteyince bir anda çark etti tekrar görmek istedi .
Duygusunu bile önce söylemeyen adam neden şimdi söylemeye kalkıyor..
En iyisini yaptın bıraktın bunu..
Hiç üzülme bile cidden,sen daha önemlisin burada..

Beğenmeme kısmını ne yapayım :/
Yani şimdi daha 1 saat oldu ayrılalı geri dönüp bunları söylemek garip geliyor
Önceden olsa iç güzellik falan derdim ama çekici bulmak da önemli bence ya
Bana yaşlı geliyor, ben daha genç birini istiyorum
Ki zamanla daha da yaşlanacak
Dişleri falan çürümüştü, ağzı kokuyordu ne bileyim bunları hep parasızlıktan yaptıramıyor ama böyle içim almıyorken
Mesela ilk beni öptüğünde ben hiç hoşlanmadım
Aklıma geliyor mesela dişlerinin hali falan öperken
Bir de 4 gün boyunca dişlerini fırçalamadı mesela
Sordum en son
İşte acıyormuş fırçalarken senin yanında fırçalayıp tüm gün acı içinde oturmak istemedim dedi ayh :/

Birde aranızda yaş farkı vardı demi,kişisel bakım yapmıyor düşünsene madem paraı yokmuş gitsin hammallık yapsın parasınu kazansın ..

Sana değer vermiş olsaydı dişlerim acıyor kısmını asla sana söylemezdi..

Arkadasim sizi yanlis yonlendirmek istemem ama belliki siz onu sevmiyorsunuz. Cunku sevseydiniz bu tur ayrintilara takilmazdiniz. Ayrica tek bir kisinin sevmesi ile iliski yurumez o ne kadar severse sevsin sizi tatmin edemiyecektir. Siz hep baskalarinin sevgililerine bakip ozeneceksiniz cunku sen sevmedikce o sevilmenin tadini alamicaksiniz. Zorla da sevgi olacagini zanetmiyorum bi kere daha dusunun derim is ilerlemeden.

ay ben hıc hoslanmadım, hap ot vs durumları da var mı, öyle bir tip geldi sanki gözümün onune

İradeniz dışında davranmayın. Başınıza silah mı dayıyorlar? Ayrılın gitsin. Beğenmiyorsunuz bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X