4 hafta 3 gunluk gebe

Haticexxxxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
144
36
28
38
Bugün öğrendim 4 hafta 3 gunluk ama btchg 45 cikti bu çok düşük degilmi yardımcı olabilirmisiniz panikledim

Hayir beta değeri herkeste farklı oluyor . 20 de olabilir 120 de onemli olan artış düzenli oluyor mu . Değerinizin 45 olması hamilesiniz demek bi sorun göstergesi değil 2 gün sonra tekrar kan verin genel olarak 90 üzeri çıkmalı

Bu beta değeri düzenli gitmezse sorun mu olduğunu gösterir

Ilk oğlumda bu değer çok yükseltide birde ulturasyonda gözükmesi için 1000 1500 beta olması gerekio dediler

Ilk oğlumda bu değer çok yükseltide birde ulturasyonda gözükmesi için 1000 1500 beta olması gerekio dediler
Döllenme zamanıyla alakalı o canım ve evet artış düzensiz olursa ozaman sağlıksız gebelik olabilri mi diye düşünüyor doktorlar . Vajinal ultrasonda 1500 karından 3 bine ulaşınca kese görünüyor

Inşallah değerler düzgün giderde çok.korkuyorum sancılarımda çok fazla bel ağrısı kaşık agrisi bugün işten gelir gelmez yattım öyle

Bugün gittim 2 gün aradan sonra beta 50 olmuş ilki 45 di değer anormal dediler çok üzüldüm diş gebelik yada düşük olabilir dediler sabahtan beri ağliyorum

Bugün gittim 2 gün aradan sonra beta 50 olmuş ilki 45 di değer anormal dediler çok üzüldüm diş gebelik yada düşük olabilir dediler sabahtan beri ağliyorum
Canım ya az daha sabret insallah artar ama olmazsa da hayırlısı de . Ben 8 haftalık düşük yapmıştım ilerledikçe daha kötü. Yükselmezse de dış gebelik çıkmaz insallah. Allahım hayırlısını sagliklisini versin

Sakin olun. Bakin hamile kalmissiniz eger sagliksizsa vucut onu dusurecektir. Sizinle alakali degil nasip degilmis deyin. Hamile kalabiliyorsunuz tekrar kalirsiniz. Kendinizi yipratmayin lutfen

Sakin olun. Bakin hamile kalmissiniz eger sagliksizsa vucut onu dusurecektir. Sizinle alakali degil nasip degilmis deyin. Hamile kalabiliyorsunuz tekrar kalirsiniz. Kendinizi yipratmayin lutfen
Hamile kalamiyodum zaten over.kistim var ve kaç Ay dir adet gecikmem vardı 35 yaş galiba erken Menopoaza giriyorum dün kan sonucun cıktı sonra doktorların mesajınızı bitince kaldim doktor bulamadim pazartesini bekleyecen dediler .

Sakin olun hamile kalamiyordum degil kalmissiniz iste allah nasip etmis kotu bir sonuc olursa eger tekrar kalabilirsiniz bunu kabul ettirin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…