• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 hafta 5. günde BetaHcg değeri 200

2ileri1geri

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
1.549
449
363
Ankara
Arkadaşlar merhaba bat 10 ekimdi 15 ekimde aile hekimliğinde kan verdim Beta hcg 200 çıktı hemşire tekrar ölçelim çok yüksek değil dedi. Bu durumu yaşayıp değeri sonradan yükselen var mı?

Arkadaşlar merhaba bat 10 ekimdi 15 ekimde aile hekimliğinde kan verdim Beta hcg 200 çıktı hemşire tekrar ölçelim çok yüksek değil dedi. Bu durumu yaşayıp değeri sonradan yükselen var mı?
Benimde 4 hafta 3.gunde 140 çıkmıştı şimdi oğlum 2.5 yaşında bence siz kadın doğum doktoruna gidin en iyisini o söyler hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun

Kadın dogum doktorundan randevu al yarına onlar tekrar baksınlar .
Ben öyle yapcam
Bat : 13 ekim. 15 ekimde kan :283 çıktı. perşembeye rendevum var .

İnşallah ikimizinkide sağlıkla sıhhatle katlar :dua:

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar :) inşallah hayırlısı olur mayısta 8 haftalık kürtaj yapıldı kalp atışı duyulmadığından bu sefer de hcg düşük çıkınca üzüldüm ama ferahlattınız :KK49:

• Beğen
Reactions: H E
Arkadaşlar eylul ayında tüp bebek yaptırdım
12gun138
14gun295
16gun430
18.gun607
Degerlerim bunlar bı anormallik var sanırım yada düzelir mi acaba doktor bekleyip göreceğiz dedi şimdiden teşekkü

Bugün kadın doğuma gittim 1 günde 436 olmuş yine artmış ama çok az dr bu şekilde seyredip hamileliği devam eden hastalar da var bir kez daha pazartesi bakalım dedi. Umudum kalmasa da beklemekten başka çare yok

bhcg 480 lere kadar çıktı sonra düşüşe geçti 350,270...derken 7 . hafta civarı düştü bu ikinci gebelik kaybı o nedenle pıhtılaşma testi ve genetik test yapılacak.
Canım hakkında hayırlısı olsun vardır bir hayır. Güzel canını sıkma inşallah sağlıklı bir gebelik olur tekrar dan... Benimde içim içimi yiyor eşimde morfoloji bozukluğu oldu halde hamile kaldım adet olmam gereken gün adet olmadım doktor rahim duvarın kalınlaşmış ama kese yok dedi test verdim pozitif çıktı idrar. Kan tahlili ilk 216 çıktı 2 gün sonra 646 çıktı şimdi haftaya salı gününe kese kontrolü için çağırdı ama stresten içim içimi yiyor ya görünmezse diye çok zor bu süreçler gerçekten ya

Canım hakkında hayırlısı olsun vardır bir hayır. Güzel canını sıkma inşallah sağlıklı bir gebelik olur tekrar dan... Benimde içim içimi yiyor eşimde morfoloji bozukluğu oldu halde hamile kaldım adet olmam gereken gün adet olmadım doktor rahim duvarın kalınlaşmış ama kese yok dedi test verdim pozitif çıktı idrar. Kan tahlili ilk 216 çıktı 2 gün sonra 646 çıktı şimdi haftaya salı gününe kese kontrolü için çağırdı ama stresten içim içimi yiyor ya görünmezse diye çok zor bu süreçler gerçekten ya

Gerçekten hamilelikte en zor haftalar 5-7. haftalar çünkü her şey belirsiz.. ama senin hcg değerin güzel artmış ilk hcg 200 lerde çıkması sorun değil benimki hiç bu şekilde artmamıştı. Umarım güzel haberler alırsın canım.

Gerçekten hamilelikte en zor haftalar 5-7. haftalar çünkü her şey belirsiz.. ama senin hcg değerin güzel artmış ilk hcg 200 lerde çıkması sorun değil benimki hiç bu şekilde artmamıştı. Umarım güzel haberler alırsın canım.
İnşallah canım ya Allah razı olsun.... Sağlıklı olsunda

Back
X