- Konu Sahibi 2ileri1geri
Arkadaşlar merhaba bat 10 ekimdi 15 ekimde aile hekimliğinde kan verdim Beta hcg 200 çıktı hemşire tekrar ölçelim çok yüksek değil dedi. Bu durumu yaşayıp değeri sonradan yükselen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 4 hafta 3.gunde 140 çıkmıştı şimdi oğlum 2.5 yaşında bence siz kadın doğum doktoruna gidin en iyisini o söyler hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsunArkadaşlar merhaba bat 10 ekimdi 15 ekimde aile hekimliğinde kan verdim Beta hcg 200 çıktı hemşire tekrar ölçelim çok yüksek değil dedi. Bu durumu yaşayıp değeri sonradan yükselen var mı?
Ayni yerde mi yaptırdınız tahlili acaba çünkü farklı çıkabiliyor kimyasal olabilir yani düşük yapıyor olabilirsiniz hayırlısı olsun inşallahAdet gecikmesinin 9. Günü ama hcg 380. Pazartesi 280 di şimdi 380 dış gebelik olabilir mi
Aynı yer evet.Ayni yerde mi yaptırdınız tahlili acaba çünkü farklı çıkabiliyor kimyasal olabilir yani düşük yapıyor olabilirsiniz hayırlısı olsun inşallah
bhcg 480 lere kadar çıktı sonra düşüşe geçti 350,270...derken 7 . hafta civarı düştü bu ikinci gebelik kaybı o nedenle pıhtılaşma testi ve genetik test yapılacak.2ileri1geri Merhaba hamileliğin nasıl geçti?
Canım hakkında hayırlısı olsun vardır bir hayır. Güzel canını sıkma inşallah sağlıklı bir gebelik olur tekrar dan... Benimde içim içimi yiyor eşimde morfoloji bozukluğu oldu halde hamile kaldım adet olmam gereken gün adet olmadım doktor rahim duvarın kalınlaşmış ama kese yok dedi test verdim pozitif çıktı idrar. Kan tahlili ilk 216 çıktı 2 gün sonra 646 çıktı şimdi haftaya salı gününe kese kontrolü için çağırdı ama stresten içim içimi yiyor ya görünmezse diye çok zor bu süreçler gerçekten yabhcg 480 lere kadar çıktı sonra düşüşe geçti 350,270...derken 7 . hafta civarı düştü bu ikinci gebelik kaybı o nedenle pıhtılaşma testi ve genetik test yapılacak.
Canım hakkında hayırlısı olsun vardır bir hayır. Güzel canını sıkma inşallah sağlıklı bir gebelik olur tekrar dan... Benimde içim içimi yiyor eşimde morfoloji bozukluğu oldu halde hamile kaldım adet olmam gereken gün adet olmadım doktor rahim duvarın kalınlaşmış ama kese yok dedi test verdim pozitif çıktı idrar. Kan tahlili ilk 216 çıktı 2 gün sonra 646 çıktı şimdi haftaya salı gününe kese kontrolü için çağırdı ama stresten içim içimi yiyor ya görünmezse diye çok zor bu süreçler gerçekten ya
İnşallah canım ya Allah razı olsun.... Sağlıklı olsundaGerçekten hamilelikte en zor haftalar 5-7. haftalar çünkü her şey belirsiz.. ama senin hcg değerin güzel artmış ilk hcg 200 lerde çıkması sorun değil benimki hiç bu şekilde artmamıştı. Umarım güzel haberler alırsın canım.