4.hafta gebelik beta hcg degeri

Merhabalar. Adetim 6 gün gecikti. Ve Dün hcg testim 132 çıktı. Hesabima göre 4+6 günlük. Bu değer normal mi sizce? Benim ilk hamileligim ve süreci hic bilmiyorum
Bende adet geçeli 8 gün oldu 2 gün önce vermiştim 420 çıktı. Herkeste değişiyor değer. İki katı yada minimum%60 oranın da artması gerekiyor diyorlar. Yarın randevum var merakla bekliyorum bende 🤒

357 de kese görünmez diye bliyorm niye hemen kendini korkutuyosun. Az bekle büyüsün gelişsin acele etme. Ben dış gebelk geçirdim 3500 lerdeykem kesin tanı koyuldu ve sürekli kan leke geliyodu sen daha dur yolun başındasın
Merhaba bende dış gebelik geçirdim ameliyatla tüp alındı sizin nasıl oldu acaba iğneyle mi laporoskopiyle mi?

Bende adet geçeli 8 gün oldu 2 gün önce vermiştim 420 çıktı. Herkeste değişiyor değer. İki katı yada minimum%60 oranın da artması gerekiyor diyorlar. Yarın randevum var merakla bekliyorum bende 🤒
Döllenme zamaniyla iliskili sanirim dimi. Ay inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Öğrenince İkinci Sonucunuzu yazar misiniz ? Ben en erken randevuyu 17 sine alabildim daha çok var 🥴

Döllenme zamaniyla iliskili sanirim dimi. Ay inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Öğrenince İkinci Sonucunuzu yazar misiniz ? Ben en erken randevuyu 17 sine alabildim daha çok var 🥴
Döllenmeyle ilgili sanırım bende çoook tecrübesizim. İlk gebelik deneyimim benimde. Yarın yine kan ister sanırım hem sonucu hem doktor görüşmemle ilgili sana da bilgilendirme yaparım canım. En azından o tarihe kadar biraz fikir olur. Epey zaman varmış randevuna.

Döllenmeyle ilgili sanırım bende çoook tecrübesizim. İlk gebelik deneyimim benimde. Yarın yine kan ister sanırım hem sonucu hem doktor görüşmemle ilgili sana da bilgilendirme yaparım canım. En azından o tarihe kadar biraz fikir olur. Epey zaman varmış randevuna.
Randevu bulunmuyor vallahi. Özele gitmedim biraz zaman geçsin oyle gitmeyi düşünüyorum. Devlette de randevu çok zor. Çok garip bir duygu ne hissedecgimi sasirdim ☺️ çok teşekkür ederim bekliyorum

Randevu bulunmuyor vallahi. Özele gitmedim biraz zaman geçsin oyle gitmeyi düşünüyorum. Devlette de randevu çok zor. Çok garip bir duygu ne hissedecgimi sasirdim ☺️ çok teşekkür ederim bekliyorum
Selamlar canım, doktor görüşmem güzel geçti. Henüz kese vs görünmüyor hcg 870 olmuş hesap etti haftaya bugün görünür o zaman gel bakalım dedi. Rahim kalınlaşmış çok güzel hazırlanmış dedi. Beklemedeyiz şuan için olumsuz bişey görünmüyor çok şükür 😊 haber vereyim dedim sana da. Sende hayırlı haberler alırsın inşallah

3 haftalık çıkmıştı hastanede öğrendiğimde ve 750 falan çıkmıştı değerimde..Hatta bana da adet tarihine göre geç döllenme demişti tabi bende pko da vardı...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinizin...

Selamlar canım, doktor görüşmem güzel geçti. Henüz kese vs görünmüyor hcg 870 olmuş hesap etti haftaya bugün görünür o zaman gel bakalım dedi. Rahim kalınlaşmış çok güzel hazırlanmış dedi. Beklemedeyiz şuan için olumsuz bişey görünmüyor çok şükür 😊 haber vereyim dedim sana da. Sende hayırlı haberler alırsın inşallah
Çok sevindim sizin adiniza 🥰 inşallah hep böyle sağlıklı ilerler ☺️ maşallah🧿 ben gittiğimde görürüm keseyi bu gidişle 🤣

Çok sevindim sizin adiniza 🥰 inşallah hep böyle sağlıklı ilerler ☺️ maşallah🧿 ben gittiğimde görürüm keseyi bu gidişle 🤣
Zaten ahh ne kadar acelecisiniz erken bile geldin dedi adetim 6gün geçmesine rağmen. Bence sende bekle herhangi bi sıkıntın yoksa. Git keseyi gör daha iyi 🤩Bu arada teşekkür ederim canım. Sendende bekliyorum güzel haberler inşallah 😊💕

Gec döllenme olmuştur belki ama genelde 6+ da ultrasonda görünüyor 7+ da kalp atisi duyuluyor şuan gorememen normal bence . Bende dayanamiycm yarın gidicm hastaneye bakalım benimki gorunecek mi yada ne diyckler ilaçlar icin
Kız benim sonuç dün test çift çizgi çıkınca test yaptırdım 74 bin çıktı sence kaç haftalıktir yarın muaneyeye gitcem boş gebelik değildir inşallah

Kizlar keseyi gormek icin alttan mi muayene oluyorsunuz karindan mi ben cok korkuyorum alttan muayenede dusecek diye😔

Back
X