Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 4 haftalık hamileyim dün regl gibi kanamam başladı.bugün doktora gittim keseyi göremedi 2 gün sonra gel beta bakalım tekrar dedi .kanama için hiç bişey demedi.2 gün bekleyelim dedi basına böyle bişey gelen var mı ? Bilgi verirmisiniz
Merhaba ben 4 haftalık hamileyim dün regl gibi kanamam başladı.bugün doktora gittim keseyi göremedi 2 gün sonra gel beta bakalım tekrar dedi .kanama için hiç bişey demedi.2 gün bekleyelim dedi basına böyle bişey gelen var mı ? Bilgi verirmisiniz
Canim onu zaten vuruluyodum lekelenmem var diye ama belliki ise yaramamis dedi dr simdi progestsni gunde 4 defa 2 ser adet vajen alicam.bakalım ne olcak
kimyasal gebelik geçirmişssiniz geçmiş olsun. çoğu bayan bikaç kez yaşar ama farkında olmazmış sessiz düşük diyenlerde var. o testi yaptırmasanız farketmezdiniz bile. sonrasında normal gebelik yaşayan çok içinizi rahat tutun