4 hafta kanama var

aysakgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2
0
1
34
Merhaba ben 4 haftalık hamileyim dün regl gibi kanamam başladı.bugün doktora gittim keseyi göremedi 2 gün sonra gel beta bakalım tekrar dedi .kanama için hiç bişey demedi.2 gün bekleyelim dedi basına böyle bişey gelen var mı ? Bilgi verirmisiniz

Merhaba ben 4 haftalık hamileyim dün regl gibi kanamam başladı.bugün doktora gittim keseyi göremedi 2 gün sonra gel beta bakalım tekrar dedi .kanama için hiç bişey demedi.2 gün bekleyelim dedi basına böyle bişey gelen var mı ? Bilgi verirmisiniz
Cnm kese görünmeden bişey diyemez doğrudur burda önemli olan beta değerin inşallah sorun çıkmaz agrin var mi

Canım normal benim 5+2 günlüktü kese yinede görünmüyordu sen sadece kendine stres sknti yapma önemli olan o sadece

Ayrıca kese hemen görünmez

Benmde kanamm oluyo 6 haftalik hamileyim devam ediyomu kanaman ysni lekelenme seklindemi

Evet daha dun doktora gittim progestan aliyodum dozunu arttırdı

Canim onu zaten vuruluyodum lekelenmem var diye ama belliki ise yaramamis dedi dr simdi progestsni gunde 4 defa 2 ser adet vajen alicam.bakalım ne olcak

Bebek düşmüş beta aynı çıktı yine inş. Tekrar etmez
kimyasal gebelik geçirmişssiniz geçmiş olsun. çoğu bayan bikaç kez yaşar ama farkında olmazmış sessiz düşük diyenlerde var. o testi yaptırmasanız farketmezdiniz bile. sonrasında normal gebelik yaşayan çok içinizi rahat tutun

Back
X