Merhaba ben 4 haftalık hamileyim dün regl gibi kanamam başladı.bugün doktora gittim keseyi göremedi 2 gün sonra gel beta bakalım tekrar dedi .kanama için hiç bişey demedi.2 gün bekleyelim dedi basına böyle bişey gelen var mı ? Bilgi verirmisiniz
Merhaba ben 4 haftalık hamileyim dün regl gibi kanamam başladı.bugün doktora gittim keseyi göremedi 2 gün sonra gel beta bakalım tekrar dedi .kanama için hiç bişey demedi.2 gün bekleyelim dedi basına böyle bişey gelen var mı ? Bilgi verirmisiniz
Canim onu zaten vuruluyodum lekelenmem var diye ama belliki ise yaramamis dedi dr simdi progestsni gunde 4 defa 2 ser adet vajen alicam.bakalım ne olcak
kimyasal gebelik geçirmişssiniz geçmiş olsun. çoğu bayan bikaç kez yaşar ama farkında olmazmış sessiz düşük diyenlerde var. o testi yaptırmasanız farketmezdiniz bile. sonrasında normal gebelik yaşayan çok içinizi rahat tutun