4.haftada ağrı

saturnhalkasii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
77
35
3
Kızlar merhaba 4-5 hafta arasındayım. Her şey daha çok yeni biliyorum ama bugün inanılmaz bir kasık ağrım var ara ara hafifliyor ama geçmiyor da. Kanamam yok sizce bir sorun var mıdır

Kızlar merhaba 4-5 hafta arasındayım. Her şey daha çok yeni biliyorum ama bugün inanılmaz bir kasık ağrım var ara ara hafifliyor ama geçmiyor da. Kanamam yok sizce bir sorun var mıdır
Doktor a git bence çünkü benim de ağrım vardı kanama alanı varmış mutlaka git

Korkma canım benim de o aralarda çoktu hata 5+4 de dayanamadım acile gittim orda demesinler mi iyi kalpleri atıyor. Hüngür hüngür ağlamıştım.Meğer ikiside canlanmış gelişmeye başladığı için rahim kasılmaları yaşıyormuşum. Halen daha hafif hafif de devam ediyor.İnşallah senin de hayırlara vesile olur sen bol bol dinlen normal uzanırken ayaklarının altına yastık koy fitil alıyormuş gibi .

Yerleşme ağrılarıdır ilk haftalarda benimde çok ağrılarım olmuştu

Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız kızlar Allah razı olsun
kalpleri derken ikizler miiii

Merhaba. Ben de Beta HCG 26 ile öğrendim hamileliğimi. Sizce hafta olarak ne kadarlık? Bugün sabah artış gözlemlemek için yine kan verdim ama sonuç çıkmadı daha. Ve benim de sol yumurtalığımda, bacaklarımda ağrı oluyor. Bu normal midir? Her akıntıyı regl sanıp korkuyorum. Umarım bebeklerimiz bize sıkıca tutunurlar

Bende 20 değer ile öğrendim muhtemelen 3 haftalıktı, sizin de öyledir diye düşünüyorum sonra hemen 80lere çıkmıştı bugünkü sonucunuzu mutlaka yazın

Kızlar beta kaç olunca doktora görünmeliyiz. Ben şuan 4 haftalığım. 7+1 e randevu aldım. Çok mu geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…