cevap yazdığın için çok teşekkür ederimmm. bu bile biraz sevindiriyor.
hala bebek oralarda bir yerde olma ihtimali varmıdır ki yassat ne zaman 12 olcak akşamdan beri tutamıyorum kendimi..
üzülme canım inşallah bebeğin seni bırakmaz herşeyin hayırlısını iste allahtan
kanama olması her zaman düşük olacağı anlamına gelmiyo bekle bakalım kendinide üzme
ben 5 kere düşük yaşadım her birinde çok üzülsemde kendimi bırakmadım hiç ve pes etmedim
oo sen kendini ilk aksilikte hemen kendini bırakırsan yandın, anne olacaksın, hayatındaki böyle olaylara hatta allah göstermesin daha kötülerine kendini hazırla, çocuğun için hep güçlü olacaksın.
gitmiştir diyorsun ve artık bu psikolojiye girmem gerek evet
adet günüme 1 hafta kala beta hgc kanda 905 çıkmıştı.
bu sahab kan verdim yine 12 de randevum var.
dün gece başlayan sansıclarla peçeteye gelen koyu kırmızı ve kahverengi kıvamlı görüntü ile sarsıldım...
sabah da adet kanamamın birinci günü gibi geldi kanamam. sadece lavobaya gittiğimde akıyor ve adetmişim gibi karnım kasıklarım belim ağırıyor.
küçük misafirim gidiyor değil mi ?? umut varmı hiç.... yaşayan varmı böyle: çook üzgünüüümmm
adet günüme 1 hafta kala beta hgc kanda 905 çıkmıştı.
bu sahab kan verdim yine 12 de randevum var.
dün gece başlayan sansıclarla peçeteye gelen koyu kırmızı ve kahverengi kıvamlı görüntü ile sarsıldım...
sabah da adet kanamamın birinci günü gibi geldi kanamam. sadece lavobaya gittiğimde akıyor ve adetmişim gibi karnım kasıklarım belim ağırıyor.
küçük misafirim gidiyor değil mi ?? umut varmı hiç.... yaşayan varmı böyle: çook üzgünüüümmm
doktordan geliyorum arkadaşlar. doktor kimyasal gebelik dedi. erken başlayan düşük dedi. artık deneyecez.Rabbim nasip eder İnşallah bir daha...bana dua eder misiniz
doktordan geliyorum arkadaşlar. doktor kimyasal gebelik dedi. erken başlayan düşük dedi. artık deneyecez.Rabbim nasip eder İnşallah bir daha...bana dua eder misiniz
yaaahiç bişer şey yapacak gücüm yok moralim de yok 4 haftada kendimi çok kaptırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?