4 haftalık gebe

natuya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
98
3
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar geçen hafta test yaptırdım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, bel ve kasık ağrıları şikayetiyle başladı belirtilerim şımdı ise midemde aşırı derecede yanma var mıdemı boğazımdaymış gıbı hıssedıyorum :( :( benım gıbı yenı hamıle oldugunu duyanlar varsa arkadaş olabılırız... sıkıntılarımızı paylaşalım...

slm benimde adetim 5gün gecikti idrar testınde bısey cıkmadı ben de bugun kan testı yaptırdım yarın sonucu alıcam bahsettıgin sikayetlerın hepsı malesef bende de mevcut ve ben cok endıselıyım:(

slm benimde adetim 5gün gecikti idrar testınde bısey cıkmadı ben de bugun kan testı yaptırdım yarın sonucu alıcam bahsettıgin sikayetlerın hepsı malesef bende de mevcut ve ben cok endıselıyım:(

endişelenme canım hayırlısı olur inşallah bende bugun kontrole gıttım keseye bakacaktı doktor bakmadı vazgeçtı bı anlam veremedım 5.haftaya gırdım...ıkı hafta sonraya çagırdı bakalım...

belki cok kucuk olduğu ıcın bakmamıstır bende ilk gebelıgımde besıncı haftada gıtmıştim keseyı ustten goremedı alttan baktı.iki hafta sonra kalbı de atmaya başlar bebeğinin onu da görmüş olursun.benim test sonucu malesef negatıf cıktı ama gecıkme devam edıyo.bu arada sen hangi hastaneye gıdıyosun

merhaba arkadaşlar geçen hafta test yaptırdım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, bel ve kasık ağrıları şikayetiyle başladı belirtilerim şımdı ise midemde aşırı derecede yanma var mıdemı boğazımdaymış gıbı hıssedıyorum :( :( benım gıbı yenı hamıle oldugunu duyanlar varsa arkadaş olabılırız... Sıkıntılarımızı paylaşalım...

merhabalar, ben de de aynı şikayetler var, son 10 gündür sol kasığım ağrıyor, biraz azaldı ağrı, sadece arada bir batma oluyor şimdi...salı günü için randevu aldım doktordan, belki gebeyim belki iltihap var, o gün belli olacak...test yapmak istemiyorum..1 senedir bebek istiyoruz test yapmaktan ve negatif görmekten sıkıldım çünkü... Güzel haberler alırsam senin gibi, hemen yazıcam sana :)

merhaba kızlar benım daha beklenen adet tarıhım gelmedı pazartes gunu ama benım kasıklarım agrıyrdu o yuzden bugun test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı hemen dokora kan vermeye gıttım 289.38 cıktı ama doktor progestan verdı salı gunu bıdaha cagırdı degerım nasıl sızce ıyı mı degerı boyle olupta yukselen var mı

merhaba kızlar benım daha beklenen adet tarıhım gelmedı pazartes gunu ama benım kasıklarım agrıyrdu o yuzden bugun test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı hemen dokora kan vermeye gıttım 289.38 cıktı ama doktor progestan verdı salı gunu bıdaha cagırdı degerım nasıl sızce ıyı mı degerı boyle olupta yukselen var mı

gayet ıyı canım deger benımde ılk basta 157 cıktı ama sonrasında ıkı gunde 703 e yukseldı ıns saglıklı bı gebelıgın olur benım daha kucucuk bebegımın kalbı durdu 10. haftaya gırmıstık pazar gunu kalbı durdugu ıcın aldılar herseyın hayırlısı dua edın hep... :((

merhabalar, ben de de aynı şikayetler var, son 10 gündür sol kasığım ağrıyor, biraz azaldı ağrı, sadece arada bir batma oluyor şimdi...salı günü için randevu aldım doktordan, belki gebeyim belki iltihap var, o gün belli olacak...test yapmak istemiyorum..1 senedir bebek istiyoruz test yapmaktan ve negatif görmekten sıkıldım çünkü... Güzel haberler alırsam senin gibi, hemen yazıcam sana :)

Ablamda sizin gibi test ve negatif sonuçtan sıkıldığından testi sürekli ileri atıyordu pko olduğu içinde gecikme ondandır diyordu ve bugün benim zorumla test yaptı ve sonuç pozitif çıktı bence sizde bir şansınızı deneyin bu bebekler hiç umulmadıkları anda gelmeye bayılıyorlar:)

belki cok kucuk olduğu ıcın bakmamıstır bende ilk gebelıgımde besıncı haftada gıtmıştim keseyı ustten goremedı alttan baktı.iki hafta sonra kalbı de atmaya başlar bebeğinin onu da görmüş olursun.benim test sonucu malesef negatıf cıktı ama gecıkme devam edıyo.bu arada sen hangi hastaneye gıdıyosun

cnm gecikme devamsa umut var benim 13 gun oldu idrarda çıkmadı kanda pozitif 5.gun yapsaydım oda negatif çıkacaktı adet olmam gun yumurtlamışım umudunu kesme

selam haykolik:))az önce başka bir sayfada duyduğun anda yaşadıklarını yazmışsın huzur 17 alıntı yapmışş...orjinal mesajını ararken bunu buldum,sevincini haykıra haykıra yazmışsınya RABBİME duanı secde edişini inan çok duygulandım canım,RABBİM SAĞLIKLI HUZURLU BİR GEBELİK NASİP ETSİN İNŞALLAH.sen kaç yıllık evslisin?gebe kalamayışının sebepleri neydi?anlatırmısın yazılan her kelime bizlere umut oluyor ...GÖZÜN AYDIN diyorum ve heyecanla cevabını bekliyorum ALLAH,A EMANET OL:nazar::49:

cnm gecikme devamsa umut var benim 13 gun oldu idrarda çıkmadı kanda pozitif 5.gun yapsaydım oda negatif çıkacaktı adet olmam gun yumurtlamışım umudunu kesme

ayy cok tesekkur ederım bunları yazdıgın ıcın saabahtan berı moralım cok bozuktu umudu kesmıstim hatta arada bır ates bastıgı ıcın menepoza gırdimı zannedıyodum ama kayınvalidecim(canım annemm)hala umutluydu inan cok mutlu oldum bu yazıyı okuduktan sonra inşallah hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın

endişelenme canım hayırlısı olur inşallah bende bugun kontrole gıttım keseye bakacaktı doktor bakmadı vazgeçtı bı anlam veremedım 5.haftaya gırdım...ıkı hafta sonraya çagırdı bakalım...

genel de 7-8 haftalıkken kalp atışı duyulabilir,keseye o yüzden bakmıyor doktorlar daha net bilgi olsun diye..

selam haykolik:))az önce başka bir sayfada duyduğun anda yaşadıklarını yazmışsın huzur 17 alıntı yapmışş...orjinal mesajını ararken bunu buldum,sevincini haykıra haykıra yazmışsınya RABBİME duanı secde edişini inan çok duygulandım canım,RABBİM SAĞLIKLI HUZURLU BİR GEBELİK NASİP ETSİN İNŞALLAH.sen kaç yıllık evslisin?gebe kalamayışının sebepleri neydi?anlatırmısın yazılan her kelime bizlere umut oluyor ...GÖZÜN AYDIN diyorum ve heyecanla cevabını bekliyorum ALLAH,A EMANET OL:nazar::49:

2.5 yıllık evlıyım 2 yıldır istiyorduk ılk 5 ay korunduk sonra esım askere gıttı 5 ayda oyle de ıste yaklasık 2 yıla yakın ıstıyorduk esım de sorun yoktu bende de ama benım hormonlarım arada sırada zıplıyordu prolaktn bı ınıp cıkıyodu troıdım wardı cok yuksek oolmasada vardı oyle bu ay belıme bardak vurduttum bı abla dedı o gece halvet ettık sonra hayıt hapı kullanıodum prolaktınımı dengelesın dıye bıde devamlı olarak troıd hapıımı kullandım oyle rabbım nasıp ettı mı oluyo ıstee ama ınanıyorum kı bol bol duaa

canım uzun zamndır gırmıyordum kusura bakma naptın ogrendın mı sonuçlarını ben haydarpaşa gataya devam ediyorum 14+4 oldum..

merhaba arkadaşlar geçen hafta test yaptırdım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, bel ve kasık ağrıları şikayetiyle başladı belirtilerim şımdı ise midemde aşırı derecede yanma var mıdemı boğazımdaymış gıbı hıssedıyorum :KK43: :KK43: benım gıbı yenı hamıle oldugunu duyanlar varsa arkadaş olabılırız... sıkıntılarımızı paylaşalım...
Bende gecen pazar ogrendim 4 haftalikti.kasik kramplari agrilari bir haftadir devam ediyo gece bile uyandiriyor regl agrisi gibi ama normalmis bu haftalarda.mide bulantisi iki gundur hafif oluyo sbahlari

Deger cok dusuk degil idrarda ciktiysa buyuk ihtimal vardir.bende regliden iki gun once yaptim testi benimde ikinci cizgi silikti ertesi gun kan verdim 599 cikti.arkadasimda benim gibi oldu onunda 250 cikti degisiyo galiba kisiye gore

merhaba arkadaşlar geçen hafta test yaptırdım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, bel ve kasık ağrıları şikayetiyle başladı belirtilerim şımdı ise midemde aşırı derecede yanma var mıdemı boğazımdaymış gıbı hıssedıyorum :( :( benım gıbı yenı hamıle oldugunu duyanlar varsa arkadaş olabılırız... sıkıntılarımızı paylaşalım...
Bende 4 haftalik hamileyim canim benimde bugun karin ve bel agrilarim var bende endise duyyorum insallah birsey olmaz

Cnmm bnde dun ogrendim 4 haftalık femara kullandım catşama ignesi bendede yanma hararet sok idrar var

Canim ben henuz kan vermedim ama silik cikti 26 martta bat 30 mart kan vercem ayni agrilar bende de var kizlar normal canim

Back
X