Merhaba yeni katıldım buraya ama sürekli takip edip okuyordum yeni çocuk denemeye başladık normalde aşırı sancılı Regl geçiren biriyim öncesinde mide bulantım iştahsızlığım olur 3 4 gün öncesinde ama bu ay yumurtlama günlerimi çok iyi değerlendirdik ve sonra koyu sarı kahve arası bi lekelenme iki üç defa iç çamaşırıma geldi sildiğimde yoktu sonrasında da kesilmeyen aşırı yoğun süt beyazı kokusuz akıntım var karnım geriliyor gibi hissediyorum ve batmalar var göğüslerim aşırı şişti dokununca çok acıypr ve ben aşırı iştahsız biriyken iştahım çok fazla açıldı bununla birlikte ani göz kararmalarım oluyor dengemi kaybedecek şekilde Reglme 9 gün var düzenli olurum birde doktorumun verdiği folik asiti kullanıyorum kafam karmakarışık oldu psikolojik kafama çocuğu yerleştiren biri de değilim zamanında kendi istediğinde gelir düşüncesinde normal rutin hayatıma da devam eden biriyim ama ara ara 2 3 dakika süren bel kasık ağrılarım canımı yakmaya başladı sizce hamilelik belirtileri olabilir mi birde dün girdiğim restoran da yemek yerken bianda pişmiş tavuk vardı ve bana aşırı kötü koktu çiğ kanlı bi koku geldi midem bulanarak duramadan çıktım ordan kan vermelimiyim Regl beklemelimiyim kararsız kaldım yaşayan varmı böyle benim gibi sormak istedim