• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 haftalık gebelik ve Kan pıhtılaşması

• Konu Sahibi Konu Sahibi R1na
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gen haricinde başka bir sorun çıktımı sende çünkü üç düşük çok fazla
Bende iki defa düşük yaptım hiçbir sorun cıkmadı diger testlerimde temiz çıktı
Yok rahim filmi çektim romatolojiye gittim endokrine hematolojiye sorun yok
Hiç bir sorunum yok sadece
Mthfr c677t homozigot pıhtılaşma çıktı
Bazi doktorlar çok basite aldilar son gittiğim doktor kan sulandırıcıya başlarız dedi :(

Bazi doktorlar çok basite aldilar son gittiğim doktor kan sulandırıcıya başlarız dedi :KK43:
Umarım birdaha düşük yaşamazsın çok yıpratıcı 😔
Ben 5 haftalık hamliyeim sanki her an kanama başlayacak ve tekrar düşük yapacam korkusuyla geçiriyorum

Umarım birdaha düşük yaşamazsın çok yıpratıcı 😔
Ben 5 haftalık hamliyeim sanki her an kanama başlayacak ve tekrar düşük yapacam korkusuyla geçiriyorum
Rabbim bir daha yasatirmasin inşallah ilk üç ayı gecirebilirsen inşallah devamı gelir

Bazi doktorlar çok basite aldilar son gittiğim doktor kan sulandırıcıya başlarız dedi :(
Meraba hamile kaldınız mı? Benim de 2 düşük oldu ve mhtfr homozigot acaba nasıl bir yol izlediniz?

Meraba hamile kaldınız mı? Benim de 2 düşük oldu ve mhtfr homozigot acaba nasıl bir yol izlediniz?
Merhaba benim de aynı gen homozigot çıktı, doktorum yeni gebelik planından 1 ay önce quatrefolic folik asit günde 2 defa kullanmam gerektiğini söyledi, folik asitin bu formu gerekiyormuş bizim için anladığım kadarıyla. Sizin bilginiz var mı veya doktorunuz ne dedi?

Merhaba benim de aynı gen homozigot çıktı, doktorum yeni gebelik planından 1 ay önce quatrefolic folik asit günde 2 defa kullanmam gerektiğini söyledi, folik asitin bu formu gerekiyormuş bizim için anladığım kadarıyla. Sizin bilginiz var mı veya doktorunuz ne dedi?
Merhaba henüz doktora görünmedim ama internet üzerinden sonuçlarımı bi doktora gönderdim hamilelik öncesi ve sonrası ecopirin 150 mg kullanmam gerektiğini söyledi iğne fazla gelir dedi

Back
X