4 haftalık gebelik..

Fatmazyyy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
84
28
8
30
Merhabaaa. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.çok şükür.Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip eyle..
Beta hcg 316 çıktı iyi bişeymi bu bilmiyorm. Ama şunu sormak istiyorum karantinadan dolayı doktorada gidemiyorm tekrardann. Mide hizasında ama sağ tarafta bi noktada karaciğermi oluyo onuda bilmiyorm bıçak batarmış gibi ağrılarım var sürekli. normalmi acaba bu yaşayan varmı yada

Merhaba 316 iyi bir değer gibi duruyor ama önemli olan katlaması değerin.
Mesela yarından sonra da kan vermelisiniz ve en az 640 civarı olması gerek.
İnşallah güzel artar değeriniz

Merhana allah saglıkşa kucağınıza almayı nasip etsın Bende 4 haftalığım o şekil bemde de oluyor batma bazen hiç birşey olmuyor o kadar çok korkuyorum ama miğdem bulanınca dıyorum iyi herhalde daha önce düşüğüm olduğu için daha çok korkuyor insan

Yanlış yere yazdım dengeler alt üst..
Dikkat edin kendinize. Sağ salim gelsin inşallah minikler

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım . Belirtilerin nelerdi ve ne zaman test yaptın

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım . Belirtilerin nelerdi ve ne zaman test yaptın
Amin Allah razı olsun. Bi belirtim yoktu aslında rastgele test yaptm bi bakıym dedm çıktı halsizlik var bide bahsettiğim bıçak batmaları işte.. adetim gecikmeden test yapmştım şmdi 6 gün gecikti sanırm daha çok erken kese falan görünmez heralde

Anladım tam bilemiyorum ki. Adetim 3 gün gecikti uygulamaya göre , diğer bir uygulama görede 1 gün geçti . Test yapsam mı bilemiyorum

Anladım tam bilemiyorum ki. Adetim 3 gün gecikti uygulamaya göre , diğer bir uygulama görede 1 gün geçti . Test yapsam mı bilemiyorum
Bi yapın idrar testi bence . Zaten bir iki gün de olsa geciktiğinde silikte olsa artık çıkıyomş testte

Kızlar sat tarihim 11 nisan 4 hafta 3 günlük ve bugün betaya baktırdım 11460 olmuş. Haftasına göre yüksek mi?

bir yerde okumuştum yüksek olması mol (üzüm) gebelik olabilirmiş, ikiz bebe olduğu betahcg değerinde çıkmazmış. Öğrendim öğreneli bebek dışında herşey olabilir şüphesindeyim

bir yerde okumuştum yüksek olması mol (üzüm) gebelik olabilirmiş, ikiz bebe olduğu betahcg değerinde çıkmazmış. Öğrendim öğreneli bebek dışında herşey olabilir şüphesindeyim
Sakin aklina kotu seyler getirme. Ben ikizlere hamileydim ve değerlerim çok artiyordu. Adet gunumde hcg 816 gelmişdi. Saglikli gebelik geçirdim. Rahim agzi yetmezliyim yuzunden kaybetdim 5ci aya gecerken(

Sakin aklina kotu seyler getirme. Ben ikizlere hamileydim ve değerlerim çok artiyordu. Adet gunumde hcg 816 gelmişdi. Saglikli gebelik geçirdim. Rahim agzi yetmezliyim yuzunden kaybetdim 5ci aya gecerken(
Ya çok üzüldüm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…