Rica ederimm, şimdiden hayırlı olsunAnladım.. tekrar bi gidiyim kan veriyim o zaman.çokk teşekkür ederim
Merhana allah saglıkşa kucağınıza almayı nasip etsınMerhabaaa. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.çok şükür.Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip eyle..
Beta hcg 316 çıktı iyi bişeymi bu bilmiyorm. Ama şunu sormak istiyorum karantinadan dolayı doktorada gidemiyorm tekrardann. Mide hizasında ama sağ tarafta bi noktada karaciğermi oluyo onuda bilmiyormbıçak batarmış gibi ağrılarım var sürekli. normalmi acaba bu yaşayan varmı yada
Amin Allah razı olsun. Bi belirtim yoktu aslında rastgele test yaptm bi bakıym dedm çıktıHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım . Belirtilerin nelerdi ve ne zaman test yaptın
Anladım tam bilemiyorum ki. Adetim 3 gün gecikti uygulamaya göre , diğer bir uygulama görede 1 gün geçti . Test yapsam mı bilemiyorumAmin Allah razı olsun. Bi belirtim yoktu aslında rastgele test yaptm bi bakıym dedm çıktıhalsizlik var bide bahsettiğim bıçak batmaları işte.. adetim gecikmeden test yapmştım şmdi 6 gün gecikti sanırm daha çok erken kese falan görünmez heralde
Bi yapın idrar testi bence . Zaten bir iki gün de olsa geciktiğinde silikte olsa artık çıkıyomş testteAnladım tam bilemiyorum ki. Adetim 3 gün gecikti uygulamaya göre , diğer bir uygulama görede 1 gün geçti . Test yapsam mı bilemiyorum
İkizmiki acepKızlar sat tarihim 11 nisan 4 hafta 3 günlük ve bugün betaya baktırdım 11460 olmuş. Haftasına göre yüksek mi?
Sakin aklina kotu seyler getirme. Ben ikizlere hamileydim ve değerlerim çok artiyordu. Adet gunumde hcg 816 gelmişdi. Saglikli gebelik geçirdim. Rahim agzi yetmezliyim yuzunden kaybetdim 5ci aya gecerken(bir yerde okumuştum yüksek olması mol (üzüm) gebelik olabilirmiş, ikiz bebe olduğu betahcg değerinde çıkmazmış. Öğrendim öğreneli bebek dışında herşey olabilir şüphesindeyim
Ya çok üzüldüm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSakin aklina kotu seyler getirme. Ben ikizlere hamileydim ve değerlerim çok artiyordu. Adet gunumde hcg 816 gelmişdi. Saglikli gebelik geçirdim. Rahim agzi yetmezliyim yuzunden kaybetdim 5ci aya gecerken(
Amin canim(Ya çok üzüldüm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?