4 haftalık gebelikte kanama

Seyyahzurnazen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
221
229
33
Kızlar az önce hafif kan geldi, hiçbir şey yoktu. Ağrı sızı birşey hissetmiyorum. Normal mi bu? Olur mu ilk zamanlar? Çok endişeliyim.
 
Kızlar az önce hafif kan geldi, hiçbir şey yoktu. Ağrı sızı birşey hissetmiyorum. Normal mi bu? Olur mu ilk zamanlar? Çok endişeliyim.
benimde 4.haftam da kahverengiye dönük kanamam olmuştu,hala da olur ara ara ,doktora git mutlaka iğne falan vuruyorlar,progestan veriyorlar,ihmal etme
 
Benim 4 ile 5 hafta arasinda oldu bir hafta surdu ama kahverengi akintiydi doktor ihtimale karsi progestan verdi iki hafta kadar ictim kesildi sende kirmiziya yakinsa doktoruna bilgi ver bence
 
Uzandım bekliyorum, böyle şeyler olacağını hiç düşünmemiştim. Kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama korkuyor insan.
 
Korkma cnm benımde oyle olmustu 1 hafta parca bıle geldı cevız buyuklugunde progestan kullandım 2. Gun kesıldı yerlesme kanaması oluyor bu haftalarda korkulcak bırsey yoktur bence kı benım dırek sakır sakır kanamam gelmıstı yazın dısardaydım butun camasırların kırlendı arabada doktora gıderken koltuk bıle kan olcak durundaydı dusun ona ragmen bebekte bısey uoktu sonra kesıldı kanamam ve 5.5 aylıkken bambaska sekılde kaybettık stn kırmızı kn gormedıkten sonra korkulcak bırsey yok dıyor doktorlar panık yapma sakın kal
 
Çoğu kişi de oluyor muş canım bende de oldu panik yapma ama her ihtimale karşı doktora git en başından beri benim çok az nokta şeklinde kahverengi akıntılarım vardı ilk muayene de az kalsın unutuyordum doktor da kızdı şikayetin varmı dedim niye söylemedin diye
 
Cnm öncelikle panik yapma 17hafta dayım başımdan beri sürekli kanamam var.. Sürekli dr.dayız. Kanama dediğim öyle damla leke falan değil.. Bildiğin pedleri doldurmuştu son seferinde parça parça kan pıhtıları döktüldü içimden çok sükür bebekte kalp atışı var.. Üstelik bu bizim en basit sorunumuz düşün işte beterin beteri var... Korkma ama ihmalde etme doktora git hemen.
 
Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Doktor beta HCG testi istedi, artışa bakacak. Düştüyse kimyasal gebelik olabiliyormuş. Bir de keseyi göremedik yine, o yüzden net birşey söyleyemem dedi. Sadece rahimde kanama görünmüyormuş.
 
Cnm hcg degerın nasıldı kac suan degerlerın merak ettm
 
Kızlar az önce hafif kan geldi, hiçbir şey yoktu. Ağrı sızı birşey hissetmiyorum. Normal mi bu? Olur mu ilk zamanlar? Çok endişeliyim.
Canım bende ilk kanama leke şeklinde geldi iki gün sonrada devamı.yani dustu. Ama benim daha kese bile olusmamisti ogrenmemle düşmesi bir oldu.dikkat et tatlım kendine geçmiş olsun
 
Kızlar beta HCG 2586ya yükselmiş, 2 gün önce 834tü. Doktor bu iyi birşey ama keseyi göremedik o yüzden birşey diyemiyorum dedi. En azından kimyasal gebelik yok dedi. İstirahat verdi, bir kaç gün dinlenicem. Şükür gelmiyor dünden beri kan filan.
 
İlerde birgün bir anne adayı bu konuyu araştırırsa diye yazıyorum. Dün kanama tekrar edince güvendiğim başka bir doktora gittik. Vajinal ultrason ile keseyi gördü. Öbür doktor kimyasal mı, dış gebelik mi bilemem diyerek öyle korkutmuştu ki derin bir oh çektik. Düşük riski varmış, diğeri öylece göndermişti. İyi ki beklemeyip başka doktora gitmişim. Progestan verdi, lavabo dışında kalkmak yok. İşe mecburen ara verdim. Şimdi tek gayem bebeğimi koruyabilmek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…