4.haftalik gebelikte kasik agrisi ve akinti

emine525252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
58
19
3
37
Arkadaşlar merhaba 4+1 günlük hamileyim henüz kese falan görmedik fakat beta hcg düzenli olarak artıyor ancak kasik ağrım ve akintim var sanki adet oluyor muşum gibi hissediyorum bu durumu yaşayanlar destek.olabilir Mi

Arkadaşlar merhaba 4+1 günlük hamileyim henüz kese falan görmedik fakat beta hcg düzenli olarak artıyor ancak kasik ağrım ve akintim var sanki adet oluyor muşum gibi hissediyorum bu durumu yaşayanlar destek.olabilir Mi
Normal bir durum yaşadığınız tabi dayanılmaz olmadığı sürece

Merhabaa bunların hepsi oluyır sonrasında da devam ediyorr

Bende de aynısı var ince ince batıyor bana sol kasigim ve çok fazla sinirliyim herseye parliyorum normal mi böyle olmasiii

Durumunuz ne oldu acaba ben de 4 haftalık hamileyim aynı belirtiler bende de var ekstradan bel ağrım var ve sarı renkte akıntım var

Back
X