- 14 Ekim 2022
- 58
- 19
- 3
- 37
- Konu Sahibi emine525252
-
Normal bir durum yaşadığınız tabi dayanılmaz olmadığı süreceArkadaşlar merhaba 4+1 günlük hamileyim henüz kese falan görmedik fakat beta hcg düzenli olarak artıyor ancak kasik ağrım ve akintim var sanki adet oluyor muşum gibi hissediyorum bu durumu yaşayanlar destek.olabilir Mi
Merhabaa bunların hepsi oluyır sonrasında da devam ediyorrArkadaşlar merhaba 4+1 günlük hamileyim henüz kese falan görmedik fakat beta hcg düzenli olarak artıyor ancak kasik ağrım ve akintim var sanki adet oluyor muşum gibi hissediyorum bu durumu yaşayanlar destek.olabilir Mi
İçime su serptinizNormal bir durum yaşadığınız tabi dayanılmaz olmadığı sürece
İçime su serptiniz sanki her an adetim geliyorMerhabaa bunların hepsi oluyır sonrasında da devam ediyorr
Kasık ağrısı doğum yapana kadar oluyor ya. Başlarda hele her akıntıda adet oldum sanıyor insan. Bebek kendine yer açtığı için hücreleri parçalıyor haliyle kasık ağrısı yapıyor odaİçime su serptiniz
Ay aynısı bende de var :)Bende de aynısı var ince ince batıyor bana sol kasigim ve çok fazla sinirliyim herseye parliyorum normal mi böyle olmasiii
İnşallah atlatcaz bugünleri de ya bugünde belim aşırı derece ağrıyor egilemiyorum resmenAy aynısı bende de var :)
Bende bugün 5+1 oldum sanki her an adet oluyor muşum gibi hissediyorumİnşallah atlatcaz bugünleri de ya bugünde belim aşırı derece ağrıyor egilemiyorum resmen
Akinti geliyor buyuzden de adet mi gibi geliyor aynısı bende de var stres yapmamız lazım aslında hamileyim artıkBende bugün 5+1 oldum sanki her an adet oluyor muşum gibi hissediyorum
Durumunuz ne oldu acaba ben de 4 haftalık hamileyim aynı belirtiler bende de var ekstradan bel ağrım var ve sarı renkte akıntım varArkadaşlar merhaba 4+1 günlük hamileyim henüz kese falan görmedik fakat beta hcg düzenli olarak artıyor ancak kasik ağrım ve akintim var sanki adet oluyor muşum gibi hissediyorum bu durumu yaşayanlar destek.olabilir Mi
Dun keseyi gördük allahin izni ile 5 aralıkta kalp atışı için çağırdı fakat bel agrisi halen devam hemde baya siddetliDurumunuz ne oldu acaba ben de 4 haftalık hamileyim aynı belirtiler bende de var ekstradan bel ağrım var ve sarı renkte akıntım var
Hayırlı olsunDun keseyi gördük allahin izni ile 5 aralıkta kalp atışı için çağırdı fakat bel agrisi halen devam hemde baya siddetli
İlk 49 sonra 109 sonra 577 sonra 1213Hayırlı olsunBeta değeriniz nasıldı acaba benim 67 sonrada 124 çıktı yarın bir daha vericem ama çok korkuyorum her an adet olacak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?