4 haftalik gebeyim ara ara pembe lekeler geliyor YARDIMM

Sengulfy

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
9
7
6
28
Hanımlar merhaba 4 haftalik gebeyim 3 gün önce pembe lekelenmem oldu acile gittim doktor çok karamsar konuştu bebek düşebilir,kese de zaten çok küçük dedi. Kesenin boyutu 8mm çıktı. Iki tane iğne yazdı ilkini kullandım ama ara sıra ayakta biraz durunca açık pembe leke geliyor bu durum normal mı korkmam gerekiyor mu? Aynı durumu yaşayıp da doğuran var mı? Yardımlarınızı bekliyorum

Hanımlar merhaba 4 haftalik gebeyim 3 gün önce pembe lekelenmem oldu acile gittim doktor çok karamsar konuştu bebek düşebilir,kese de zaten çok küçük dedi. Kesenin boyutu 8mm çıktı. Iki tane iğne yazdı ilkini kullandım ama ara sıra ayakta biraz durunca açık pembe leke geliyor bu durum normal mı korkmam gerekiyor mu? Aynı durumu yaşayıp da doğuran var mı? Yardımlarınızı bekliyorum
Canm hem 4 haftalıksın hem kese 8mm. 4 haftalıkken 1. Si kese görünmez. Ben 5 hafta 2 günlüğüm ve kese 4.53 mm. Bence senin bu bakıma gayet iyi. Acil doktoru dışnda bence bir kadın doğuma gitmelisin

Normal ultrasonda gorunmedi zaten kese vajinal ultrasonda görüldü. Ben anlamadım hicbir şey ondan önce de normal.kontrole başka doktora gitmiştim o değerlerimin gayet iyi olduğunu söylemişti

Normal ultrasonda gorunmedi zaten kese vajinal ultrasonda görüldü. Ben anlamadım hicbir şey ondan önce de normal.kontrole başka doktora gitmiştim o değerlerimin gayet iyi olduğunu söylemişti
Bana da gayet iyi geldi. Vajinal ultrasonda kastediorum 4. Haftada kese görünmez canm. Muhtemelen sandığından büyüüktür bebek

Merhaba bende 4 haftalık gebeyim bendimde karından ultrasyonla baktı kese var 8.08 mm dedi ne kadar normal bilmiyorum 15 gün sonra bir daha gideceğim

Back
X