Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hicbisey yok sadece akıntı oldu ama o da normaldeki gibi bir farkı yoktuKanaman filan var mi örneğin. O daha küçücük aslinda kan pihtisi seklinde birşey olmamıştır inşallah. Ama kanaman filan varsa gitmelisin doktora
Hicbisey yok derken o bölgede ağrı var başka bir sorun yokHayır hicbisey yok sadece akıntı oldu ama o da normaldeki gibi bir farkı yoktu
Darbe aldıgınız için bebek ile alakasız agrınız vardır doktora gidin muayene ederler alttan sıkıntı olacagını sanmıyorum ama için rahat etsin bi git istersenMerhaba lütfen bana yardımcı olun düşünmekten ve ağlamaktan bittim 4 haftalık hamileyim rahmime sandalyenin seert ucu tarafından boylu boyuna darbe aldım darbeden sonra ağrı devam etti şimdi bebeğime zarar gelmiş midir diye korkuyorum lütfen bana yardım edin
Cuma günü kesesini görecektik sanırım dayanamayıp erkene alicam randevumuDarbe aldıgınız için bebek ile alakasız agrınız vardır doktora gidin muayene ederler alttan sıkıntı olacagını sanmıyorum ama için rahat etsin bi git istersen
Zaten özeller de olsa devlettede olsa 15 gün içerisinde muayeneye tekrar gittiginde ücret alınmaz aklımda olsun agrın olduğu an korkma gitCuma günü kesesini görecektik sanırım dayanamayıp erkene alicam randevumu
Teşekkür ederim çok sagolunZaten özeller de olsa devlettede olsa 15 gün içerisinde muayeneye tekrar gittiginde ücret alınmaz aklımda olsun agrın olduğu an korkma git
Biz burdan ne söylesek boş Allah yavrunu sana bağışlasın ama doktora git kesin ihmal etme hem için rahat etmiş olurMerhaba lütfen bana yardımcı olun düşünmekten ve ağlamaktan bittim 4 haftalık hamileyim rahmime sandalyenin seert ucu tarafından boylu boyuna darbe aldım darbeden sonra ağrı devam etti şimdi bebeğime zarar gelmiş midir diye korkuyorum lütfen bana yardım edin
Sakin olun.kaza geçirip bebeğine hiçbirşey olmayanlar var.. Bebeğin içinde bulunduğu içi sıvı dolu olan kese annenin alableceği bütün darbelere karşı bebeği korur. Ayrıca 7 kat derinin altında rahmin içinde bebeğiniz birşey olmazDoktoruma yazdım kızlar korkum uzvuna beynine zarar gelmesi doktor öyle bisey olmaz dedi ama kendimi affedemiyorum bir türlü çok sagolun ama içim hiç rahat edemiyor maalesef