• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet oldum ama hamilelik belirtileri devam ediyor

yuta3838284773

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
40
6
1
24
Merhaba adet gecikmem olduktan sonra mide bulantısı karında şiddetli nabız gibi atma hissi ve göğüslerde hafif sislik vardı birde göğüs üstümde kıl çıkacak gibi noktalar. bu sırada çok stres yaptım adetimin zaten arada geçilebiliyor mide bulantısı göğüs şişligi ve nabız hissi devam etti 3-4 gün boyunca sonra adet oldum bildiğiniz kırmızı adet kokulu bi kanama ama normalden az geldi kan ama adet yani nabız hissi de azaldı baya normalde adet zamanı kanamasında böyle belirtiler görmem. yani stresten kanın azalabilecegini düşündüm. Adet sırasında ve adet bitti şuan 7. Gün hala belirtiler devam ediyor. Bu kıl çıkacak gibi dediğim noktalar kıla dönüştü göğüs üstüme bastırınca ağrıyor şişme var. Ama adet oldum yani adetti bildiğiniz. Neden geçmiyor bu mide bulantısı gebelik dışında neden olabilir lütfen yardım edin

Baş dönmesi mide bulmtısı bu kadar erken olan birşey değil adet olmuşsunuz işte. Sürekli kafanızda kurduğunuz için yalancı belirtiler oluyor. Biraz rahat olun.

Merhaba adet gecikmem olduktan sonra mide bulantısı karında şiddetli nabız gibi atma hissi ve göğüslerde hafif sislik vardı birde göğüs üstümde kıl çıkacak gibi noktalar. bu sırada çok stres yaptım adetimin zaten arada geçilebiliyor mide bulantısı göğüs şişligi ve nabız hissi devam etti 3-4 gün boyunca sonra adet oldum bildiğiniz kırmızı adet kokulu bi kanama ama normalden az geldi kan ama adet yani nabız hissi de azaldı baya normalde adet zamanı kanamasında böyle belirtiler görmem. yani stresten kanın azalabilecegini düşündüm. Adet sırasında ve adet bitti şuan 7. Gün hala belirtiler devam ediyor. Bu kıl çıkacak gibi dediğim noktalar kıla dönüştü göğüs üstüme bastırınca ağrıyor şişme var. Ama adet oldum yani adetti bildiğiniz. Neden geçmiyor bu mide bulantısı gebelik dışında neden olabilir lütfen yardım edin
Bunların hamilelik belirtisi olduğunu size kim söyledi

Tamam da bu belirtiler neden oluyor onu anlamıyorum
Hamile olduğunuza bu kadar inanırsanız vücudunuz da inanıp ona göre tepki verebilir bu ay farklı bir hormonal dalga yaşıyor olabilirsiniz stres olabilir her şey olabilir böyle bir hamilelik belirtisi yok benim bir arkadaşım ne zaman ağrılı regl olsam adet doğum provasıdır derdi yani zaten vücut hamile olmak için yumurtluyor hamile olamıyor patlıyor kanıyor benzer işler yani olabilir belirti

Bunlar hamilelik belirtisiyse şayet, benim bu kadar çocuğum olurdu. si4XChbIgkCbApuwKGvvyg.webp

Burdan konuyu açan kişiyi yargılayanlara yazıyorum insanın bu kadar duyguları ile oynayamazsınız neden biliyormusunuz çünkü çocuk isteği çok fazla insanlar var benim gibi işte bazı insanlarda var kolayca fakında olmadan hamile olanlar yazıyor genelde ama ne yazık ki biz çok istiyoruz ve kendimizi çok dinliyoruz

ve konuyu açan bacım ben her belirtimi hissettim hemde yumurtlamdan çatlamaya kadar hamile kalana kadar ben sana anlatayım belirtilerimi yumurta akı gibi 29 Eylül gece akıntım geldi değerlendirdim sonra 2 Ekim'de geldi bir daha onuda 3 Ekim sabahı değerlendirdim ama iki ekimdeki akıntı ağrılı geldi 4 Ekim'de çatlamam oldu ve sol kasığımda batma hissi kanat çırpma gibi his oldu dört gün falan sonra 6 Ekim'de iki damla Pembe lekem geldi ve sonra o sol kasıkta küçük kanat çırpma hissi gitti ama yumutlamadan sonra bel ağrım hiç geçmedi hala daha var neyse sonra ben batmayı artık sağlı sollu göbek deliğime doğru hissettim hafif hafif batma inğneleme devam etti ama bu sıra ben donuyorum resmen ayaklarım fln buz tutuyordu tabi ben çatlamadan sonra adeti 14 gün saydım dedim bu sefer 17 Ekim'de olucam olmazsam test yapcam dedim neyse ben tabi dayanamadım çünkü sürekli eğilince kasık batması tatlıdan soğuma bazı şeyleri midem kabul etmedi hafif kusma oldu sonra balık yedim seve seve sonra hemen geri çıkardım hasas koku almaya başladım göğsülerimde günde iki üç kere gelen ani batma sancı gibi his oldu velashıl ben adete dört gün kala days dacdor erken gebelik testi yaptım saatler sonra ikinci çizgi çıktı gölge gibi iki testtede sonra iki gün kala bebe time kaset test yaptım oda saatler sonra silik çizgi verdi ve beklediğim adet tarihimde on yedi ekimde kahverengi akıntı başaldı öğelden akşama kadar böyle devam etti ertesi günü adetim söküldü ama boz bulanık kahverengi hafif kırımzı gibi ama tuvalette oturunca bulanık sulu akıntı petde kahverengi kan gibi devam etti o gün tuvalete oturdum parmak kadar parça geldi kağıt gibi görünümü vardı sonra bu kadınlar kulübünde ki bir kadın bana dedi test yap ben test yaptım artımed anında silik çizgim çıktı bugün ise pıhtısız az az gelen bulanık kanamam devam etti ve az önce kesildi ama hamilelik belirtilerim devam ediyor şuan göğüslerimin ucu yanıyor üstü batıyor sancıyor belim kopuyor resmen hala vajinamda baskı hissediyorum sağlı sollu kasık ağrısı devam ediyor yarın değil ama yarıdan sonra tekrar test yapıcam çünkü iki ihtimalim var ya kimyasal geçirdim yada üstüne gördüm gelişme olursa yazarım canım

Back
X