4 Haftalık hamileyiiim :)

gezgintavuk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
23
10
31
İyi akşamlar tatlı anne adayları :)
Aranıza yeni katıldım daha öğreneli 5 gün oldu :)
Belki daha önceden de bu konuda sorun yaşayan çıkmıştır. Aklıma çok takıldı, sormadan edemicem.
Daha 4 hafta olmasına rağmen karnım şiş ve sert.
Sizce bu normal mi ?

inş
Belki daha önceden de bu konuda sorun yaşayan çıkmıştır. Aklıma çok takıldı, sormadan edemicem.
Sizce bu normal mi ?
inş saglıcakla kucagına alırsın canmm:nazar:
belirtilerin nelerdi

Evet oluyo ama sadece sağ tarafta ara sira oluyo senin nasıl

inşallah :) Benimde genelde sağ tarafımda oluyor canım. İlk önceleri yatışımdan kaynaklanıyor sandım araştırdım sol tarafıma yatmaya çalışıyorum baktım yine oluyor arada ondan değilmiş demek dedim :)

inş

inş saglıcakla kucagına alırsın canmm:nazar:
belirtilerin nelerdi

İnşallah canım benim :) Biraz erken gibi gelebilir ama felaket şekilde baş dönmesi ve mide bulantısıydı hatta farklı bişey var zannedip acile gittik orda tansiyonum düşük çıktı serum taktılar hamile olup olmama ihtimalimi sormadan. Sonra da adetim gecikti evde test yaptım hatta ilkinden emin olamayıp iki tane yaptım sonra da kan testi yaptırdım :)

herkese selamlar :)) benim de evde yaptığım test pozitif çıktı yarın doktora gidicem yarına kadar heyecandan ölmezsem :110: kasık agrısı bende de var bazen sağda bazen solda ama daha çok solda; batma şeklinde.. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canlarım :)

Herkese hayırlı olsun kızlarrr :) bende 6 haftalık hamileyim ve dediğiniz kasık agrıları sol taraf baskın olmak üzere bende de var, onun dışında çok hafif arada gelen baş dönmesi.. Tabi maşallah mide bulantısı yok şimdilik zaten biraz erken sanırım, inşallah hep böyle gider Hoppa

B
Herkese hayırlı olsun kızlarrr :) bende 6 haftalık hamileyim ve dediğiniz kasık agrıları sol taraf baskın olmak üzere bende de var, onun dışında çok hafif arada gelen baş dönmesi.. Tabi maşallah mide bulantısı yok şimdilik zaten biraz erken sanırım, inşallah hep böyle gider Hoppa

Bende de çok şükür ki mide bulantısı felan yok daha kalp atışlarını merakla bekliyorum ve şu 3 -4 ay sağlıkla geçer , çok önemliymiş bu aylarHoppa

Sizce bu normal mi ?

Regl geceli 15 gun oldu. Eczaneden satilan gebelik testini alip yaptim negatif cikti henuz kan testi yapmadim ama mide bulantim var sabah kalkinca hamilemiyim acaba. Sol kasik acayip agriyor bide

B

Bende de çok şükür ki mide bulantısı felan yok daha kalp atışlarını merakla bekliyorum ve şu 3 -4 ay sağlıkla geçer , çok önemliymiş bu aylarHoppa
Evet gecen hafta gittiğimde 2 hafta sonra kalp atıslarını duyarız dedi doktor umarım öyle olurr.. 1 hafta var seninle aramızdaa çok tazeyiz :KK16:

Regl geceli 15 gun oldu. Eczaneden satilan gebelik testini alip yaptim negatif cikti henuz kan testi yapmadim ama mide bulantim var sabah kalkinca hamilemiyim acaba. Sol kasik acayip agriyor bide

Bence direk sağlık ocağına git kan testini yaptır hiç bekleme var mı yok mu içinde bu sorular yaşayacağına kesinlik kazansın rahatla cnm

Evet gecen hafta gittiğimde 2 hafta sonra kalp atıslarını duyarız dedi doktor umarım öyle olurr.. 1 hafta var seninle aramızdaa çok tazeyiz :KK16:

Kasılmalar adet sancısı gibi ağrılarım oluyor akıntım ara ara çoğalıyor korkuyorum sürekli bakmaya gidiyorum kanamam mı var diye :110:

Sancılar bende de var ama dayanılmayacak gibi değil şu anlık, ama öyle bi akıntıda gözlemlemedim ben.. Hem kanaman olsada korkma hemen, normalmiş bazen olması özellikle bu zamanlarda...

Dayanılmayacak gibi değil zaten sadece ağrı oluşuyor adet sancılarım çok daha kötü oluyordu inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder Allahım:KK66:

X