- 18 Ocak 2024
- 14
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Terazikadini3
sol kasık ağrısı ve siddetli bacak ağrısı normal mi kızlar korkuyorum periyodik adet gunum o yuzden mi bu kadar arttı sancılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bi ağrı sabit bişey mi ara ara mı oluyorsol kasık ağrısı ve siddetli bacak ağrısı normal mi kızlar korkuyorum periyodik adet gunum o yuzden mi bu kadar arttı sancılar
Keseyi gördükten sonra sanırım korkular bi nebze gececek gibiBenimde bugün sağ kasığımda ağrı var normala deniyor endiselenmeyin
Evet ara ara oluyorNasıl bi ağrı sabit bişey mi ara ara mı oluyor
Evet kesinlikleKeseyi gördükten sonra sanırım korkular bi nebze gececek gibi
Benimde öyle ama tutunca 2-3 saate araliksiz devam ediyoNasıl bi ağrı sabit bişey mi ara ara mı oluyor
Canım çok normal. Benim çok olmuştu normal diyordu doktorum da yine de doktoruna sorEvet kesinlikle
Beta hcgni takip et sağlıklı artıyormu diyeBenimde öyle ama tutunca 2-3 saate araliksiz devam ediyo
Daha hamile olduğumu bilmiyoken, adet olucam sanıyodum. Benim de sanki çok yürümüşüm gibi sol bacak ağrım, ve kasik ağrım vardı. Bı sorun çıkmadı şükürsol kasık ağrısı ve siddetli bacak ağrısı normal mi kızlar korkuyorum periyodik adet gunum o yuzden mi bu kadar arttı sancılar
Ben gebeliğimi öğrenmeden önce sabahları bacağım uyuşmuş gibi uyaniyodum ikindiye kadar devam ediyordu sonra geçti adet sancısı gibi sancılarım hala oluyor arada bı geçiyor sonra doktoruma söyledim normal dedisol kasık ağrısı ve siddetli bacak ağrısı normal mi kızlar korkuyorum periyodik adet gunum o yuzden mi bu kadar arttı sancılar
Evet tam olarak böyle bi ağrı dayancaz o zaman gececek bi şekildeDaha hamile olduğumu bilmiyoken, adet olucam sanıyodum. Benim de sanki çok yürümüşüm gibi sol bacak ağrım, ve kasik ağrım vardı. Bı sorun çıkmadı şükür
Benim çoğunlukla gece baslıyo öğleye kadar devam ediyoBen gebeliğimi öğrenmeden önce sabahları bacağım uyuşmuş gibi uyaniyodum ikindiye kadar devam ediyordu sonra geçti adet sancısı gibi sancılarım hala oluyor arada bı geçiyor sonra doktoruma söyledim normal dedi
Evet duzenli artıyo dun 947 lerdeydi çok kısa zamanda keseyide görcez inşallahBeta hcgni takip et sağlıklı artıyormu diye
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğin yerleşme ağrılarıdırEvet duzenli artıyo dun 947 lerdeydi çok kısa zamanda keseyide görcez inşallah