Slm kızlar bende sanırım 4 haftalık falan hamıleyım daha doğrusu 31 ekımde doktora gıttığımde kan değerım 235 çıkmıştı ama kese yoktu o yuzden haftaya gel dedı kesene bakalım..
Kısmetse yarın sabahdan gıdıcem doktora bakalım kan değerım kaç olmuş kesem gorunucekmı ve tam olarak kaç haftalık hamıleyım ??
bende dün akşam öğrendim hamile olduğumu eylül 15 son adet tarihim 7 haftalık diye çıkıyo hesaplamada ama ben 7 hafta olduğunu zannetmiyorum.bide çok büyük bi sıkıntım var ben kavitasyona gittim 3 seans falan uygulama yaptırdım hamile olduğumu bilmiyodum yani tahmin bile etmiyodum çok korkuyorumbişey olmuşmudur acaba
Bende aranıza yeni katıldım.Benim yumurcak ta sanırım 4 haftalık.Dün doktora gittim.Hafif lekenmem vardı.İki gün sürünce düşük tehdidinden korktum.Meğer yerleşme kanamasıymış.Keseyi gördük çok şükür.Doktor sağlıklı bir başlangıç olduğunu söyledi.İnş.sağlıcakla alırım kucağıma.
slm kızlar bnde 4 haftalık hamileyim bnde kesemi gördüm kalp atışı için 14 gün snr gel dedi abana vajinal utrasonla baktı ama normalde gözükmedi..
canım senın satın kac benımde satım 30 ekım dun testte hamıle oldugumu ogrendım hesaplayıcılara gorede 4+1 gunluk bugun bende haftaya gıtmeyı dusunuyorum bıraz daha zaman gecsın netlık kazansın tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?