4 haftalık hamişler buraya :)

betuss22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
24
0
86
38
İstanbul
Ben 4 haftalık hamıleyım şokdayım hala inanamıyorum sizdemi ölesınız
bu şoku anlatmama yardımcı olun bayanlar :)

bende dün akşam öğrendim hamile olduğumu eylül 15 son adet tarihim 7 haftalık diye çıkıyo hesaplamada ama ben 7 hafta olduğunu zannetmiyorum.bide çok büyük bi sıkıntım var ben kavitasyona gittim 3 seans falan uygulama yaptırdım hamile olduğumu bilmiyodum yani tahmin bile etmiyodum çok korkuyorum bişey olmuşmudur acaba

hayırlı olsun bebişleriniz inş birşey olmazda sağlıcaklar alırsınız kucaklarınıza....bende evleneli 1 yıl oldu inş gelecek aya bende hamile olarak girmek istiyorum...

Slm kızlar bende sanırım 4 haftalık falan hamıleyım daha doğrusu 31 ekımde doktora gıttığımde kan değerım 235 çıkmıştı ama kese yoktu o yuzden haftaya gel dedı kesene bakalım..

Kısmetse yarın sabahdan gıdıcem doktora bakalım kan değerım kaç olmuş kesem gorunucekmı ve tam olarak kaç haftalık hamıleyım ??

hadi bakalım hayırlısıyla gitde bizede hbr ver cnm

cnm korkma bi doktora git sonucu öğrenırsın şimdiden kasma kendını

ben de dun öğrendım hamile oldugumu.25 ekımde de adet olmuştum nasıl oluo bu işş
anlamadım kı :)

hadı hayırlı olsun cnm demekkı bebiş vardıkı kanaman oldu cnm istiyormuydun pekı yoksa sende benım gibi şoke mı oldun :)

bende dün öğrendim hamile olduğumu sat a göre tam 4 haftalık hamileyim adetime 4 gün kala test yaptım 166 çıktı perşembe günü doktora gitcem biraz erken ama inşallah kesemizi görürüz

doktora gittim keseyi göremedi.dünden beri de süreklı kanamam var.sanırım dış gebelik ya da düşük yapıorsun dedi.bugun netleşecek.bu kadar üzüleceimi tahmin etmezdim.bebişim beni terk etti.
ne büyük üzüntü allahım kımselere yaşatmasın bunu

Bende aranıza yeni katıldım.Benim yumurcak ta sanırım 4 haftalık.Dün doktora gittim.Hafif lekenmem vardı.İki gün sürünce düşük tehdidinden korktum.Meğer yerleşme kanamasıymış.Keseyi gördük çok şükür.Doktor sağlıklı bir başlangıç olduğunu söyledi.İnş.sağlıcakla alırım kucağıma.

Nasıl ya keseyi gördünüz mü? kese 5-6. haftalarda görünür en erken diyorlar.afedersin ya önce tebrik edicektirm,hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de dün gittim değerim 771 çıktı sat a gçre 4 haftalık ama biz keseyi görmedik.benim de lekelenmem vardı bugün yok Allahtan.doktor tutunma kanaması olabilir dedi ama düşük tehdidi için de ilaç verdi.

slm kızlar bnde 4 haftalık hamileyim bnde kesemi gördüm kalp atışı için 14 gün snr gel dedi abana vajinal utrasonla baktı ama normalde gözükmedi..

slm kızlar bnde 4 haftalık hamileyim bnde kesemi gördüm kalp atışı için 14 gün snr gel dedi abana vajinal utrasonla baktı ama normalde gözükmedi..

canım senın satın kac benımde satım 30 ekım dun testte hamıle oldugumu ogrendım hesaplayıcılara gorede 4+1 gunluk bugun bende haftaya gıtmeyı dusunuyorum bıraz daha zaman gecsın netlık kazansın tam

canım senın satın kac benımde satım 30 ekım dun testte hamıle oldugumu ogrendım hesaplayıcılara gorede 4+1 gunluk bugun bende haftaya gıtmeyı dusunuyorum bıraz daha zaman gecsın netlık kazansın tam

cnm bn 20 ekimde olmuştum 5 haftalık gibi ama dr 4 haftalık dedi naptın gördünmü keseni sen

kızlar bende 4+2 günlük hamileyim.inşallah herşey yolunda olur. daha doktora gitmedim hiç,ne zaman gitsem ki acaba,henüz erken mi doktora gitmek için?

hüsnüzan hemen git canım kontrolunu ol keseye bakarlar görünmezse yıne cagırırlar acil bir durumun olabılır kullanman gereken ialçlar olacaktır zaman kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…