Yurtdisindan sizde tedavi oldum...her zaman cok memnun kaldim...bu defa tuttu blastokist ilk defa...ama maalesef kaybettim...bir kac gune kadar alinacak....yasim 42...yumurtalarimin kalitesi her zaman ok di...acaba birdahaki denemden once hangi tesler gerekir? Rahim filimi, hsk hespi yapildi, iyi cikti sonuclar. Tekrar dusuk riski burdaki doktorlar yasimdan dolayi buyuk diyorlar.lutfen siz ne oneriyorsunuz.? Gercekten sansim cok mu az? Tesekkuerler
Merhaba haberinize üzüldüm, burada isimlerinizi göremediğim için kim olduğunuzu ve kimin takiplerinizi yaptığını bilmiyorum. Genellikle ileri yaş gebeliklerinde genetik sıkıntılar yumurtaya ait olanlar fazlaca rastladığımız düşük nedenidir. Bundan sonra izlenecek yol için mutlakar benimle ya da takip doktorunuzla iletişime klinik numaralarından geçiniz. Istenecek testler ondan sonra belirlenmelidir. Geçmiş oolsun diyorum. Sevgiler.
yurtdisindan sizde tedavi oldum...her zaman cok memnun kaldim...bu defa tuttu blastokist ilk defa...ama maalesef kaybettim...bir kac gune kadar alinacak....yasim 42...yumurtalarimin kalitesi her zaman ok di...acaba birdahaki denemden once hangi tesler gerekir? Rahim filimi, hsk hespi yapildi, iyi cikti sonuclar. Tekrar dusuk riski burdaki doktorlar yasimdan dolayi buyuk diyorlar.lutfen siz ne oneriyorsunuz.? Gercekten sansim cok mu az? Tesekkuerler