4 Kelime 1 Cümle

Aşk bahçesindeki çikolatalı portakalları periler yediriyordu :roflol:

Saksı, çiçek, balkon, güneş kaydirigubbakcemile

güneş yeni batıyordu bu güzel manzarayı görmek için balkona çıktım ve ayağım saksıdaki çiçeğe takıldı ve yere düştüm:))))))))ayyy ne saçma oldu yaaa:)
mikrofon,makas,klavye.poster

klavyemin yanındaki poster düşünce, almak için yere eğilirken mikrofonun da yerde makasla birlikte yattığını gördüm.

bohça - bilgisayar - dondurma - kedi

Camin önünde kağida köpek resmi karalarken dişarida bir yayanin tabelaya çarptiğini görünce gülmekten çatladim..........

Ayran -bebek-doğum-üçkağit.......hahahaha hadi çok merak ediyorum yaratici kizimizi......

yeni giysilerimi giyidm hastahaneye kuzenimi ziyaret için gittim ona bie çiçek bir o çok istediği insan adlı kitabı götürdüm:)))))))
terlik,ayıcık,bulmaca,kamyon

İnsanlar hastanaye ziyaretime gelmeden önce giysilerimi giydim, onlar gelene kadar kitabımı okudum

sevgi-hasret-aile-ev

Ailecek pikniğe gittiğimizde ;odun ateşinde balık yerken,birden bir uçağın düşüşünü gördük aklıma o anda ölüm geldi.

sipariş,hafta,marangoz,elma

araba kulanırken eteğimi düzeltmeye çalıştım tam o sırada vitese kolum çarpmış sarsıntıyla çantam yere düştü.....sarımsak kokusuyla uyandım ana rüyaymış meğer......

ceset -haber-teşkilat-memur

polis teşkilatı memurun cesetini buldu;haberi gazete yayınlandı.
dondurma-sokak-ayakkabı-çocuk..........

Ayakkabıcı çocuk sokakta dondurma yiyordu... kaydirigubbakcemile4

Bebek, anne, ağlamak, mama. kaydirigubbakcemile

Bebeğin ağlamaktan sesi kısılmıştı annesi mama verince sustu ve uyudu.......

ümit,susmak,aşk,kaybetmek........

ağlamaktan artık yutkunamıyorum bile sedece tek istediğim onu özledim die haykırmak.........
nefis. pizza.elbise.ip

sokakta bebeğimi gezdirirken, eşim aradı sana sayfa sayfa mesaj gönderdim almadın mı dedi.Ben de vitrindeki çok beğendiğim masayı anlatırken telefon kapandı,acaba suratıma mı kapattı telefonu........kaydirigubbakcemile

pırlanta,çanta,çocuk,iyilik

hırsız yaşlı kadının çantasını çaldı kadın içinde pırlantam vardı gitti die ağlarken iilik sever bi çocuk koştu yetişti çantayı alıp geri getirdi:))))))))))
kardanadam,yatak.terlik.ıspanak

Back
X