4 Kelime 1 Cümle

Geç saate kadar acıbiber yedim bilgisayarın başından tuvalete zor yetiştim.......

Tıp - ruhsal - zaman - vatandaş..............

sorunlu vatandaslar tibbi yardim alarak zamanla ruhsal sagliklarini kazanabilirler...komik olduya neyse :)

kitap,yastik,yagmur,sonbahar

bir sonbahar akşamıydı, yağmur yağıyordu dışarda,bense yumuşacık yastığıma yaslanmış kitabımı okuyordum.....
çöl,serap,uzun,çaresiz...

Önünde uzun bir çöl vardı ve serap görmemesi imkansızdı çaresiz yoluna devam edecekti.........

samanyolu, galaksi, uzay, yıldız..........

samanyolu galaksisi ve uzayla ilgili bilgiler ediniyorum,geceleri yıldızlara bakarken......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

taş-rehber-harita-bot.............sositososito

rbotlarimi giydim rehperimle yola cikdik elimizdede harita ama yollar cok tasli ya :)))) oldumu bilmem :)

tig,ip,emek,örnek......................

telefonu çevirdi kalemi eline aldı bir bardak suyunu içti ve kahvesini yudumlamaya başladı
televizyon,çocuk,bulaşık, internet

televizyonu acdim cocuk filmi varmis bulasiklarimida yikadim internettin basina gecdim :))))))))))

yemek,gezmek,eglenmek,uyumak

çok acıktım hemen yemek yiyecem sonra biraz gezecem ve eğlenmeye gidecem tabi o yorgunlukla gelip uyuyacam (nerdeeee)
eş, terlik,çay,kitap,

gelin ile damat kahvelerini içip gerdeğe girdiler.
çikolata-sıcak-buse-çiçek

Bir buse verdim sıcak çukulata tadında miss gibi çiçek kokan...

Gece-yıldız-karanlık-yalnızlık

geceleyin o karanlıkta yalnızlığımı hissettim yıldızlar bile gökyüzünde hep birlikteydiler...

sözlük,duvar,kedi,yağmur..........

sözlüğüme bakarken yağmur yağıyordu kedi duvara tırmanırken..................kitap---çiçek---ew---yıldız..

evimin çiçekli bahçesinde yıldızlar altında kitap okuyorum

eşarp orman çoçuk masa=)))))))))))

Back
X