4 Kelime 1 Cümle

Metrodan inip eve gittiğimde iskambil kartlarinin yaninda duran en sevdigim porselen takimimi kiran komsu çocuğunu dayak manyağı yapmak istedim :D

Kısrak, cübbe, mola, dirsek

Kısrakların sahibi yarışta kendisine hediye edilen cübbeyi molaya girer girmez üzerine giydi ve omuzlarından kollarına doğru inen motifleri göstermek için dirseklerini gere gere dolaştı :cool:

Sazan, ofis, tellak, maşa

Kısrakların sahibi yarışta kendisine hediye edilen cübbeyi molaya girer girmez üzerine giydi ve omuzlarından kollarına doğru inen motifleri göstermek için dirseklerini gere gere dolaştı :cool:

Sazan, ofis, tellak, maşa
Mudurun teki ofiste sigortasiz calisacak bir sazan avindadir ayrica calisacak olan bayan olmali ki mudur tellak gibi durmadan calisaniyla temas kurmali. Ama ise aldigi bayan eli masali cikmistir ve sigortasiz isci calistirdigi icin dava acip isyerini kapattirmistir.

Buzdolabi terlik plaza kaldirim

Terliklerimle kaldırımda yürürken istediğim buzdolabını bir plazanin önünde gördüm ..

Baca patron perde çocuk

Iş yerimde işlerden bunalmış dışarı bakarken bacası tüten bir evin penceresinde bir çocuk gördüm, perdenin altından disariyi seyrediyordu, çocuğa o kadar dalmisim ki patronumun odama geldigini duymamışım :D

Atlet, muz, yonca, sarımsak

Diyete başlayan arkadaşım sarımsak soslu salatasını bitirip, 2 saat sonra yemek üzere çantasına bir tane muz attı ve topladığı yoncaları koyunlara vermek için ayağa kalkmıştı ki o sırada üzerine damlattığı zeytinyağının atletine kadar işlediğini farketti :KK59:

Romantik, maço, feminist, konvoy :))

Düğün sonrasi yaptığımız konvoydan sonra nihayet eve geldigimizde, yeni aldigim dergiden feminist başlıklı yaziyi okuduktan sonra maço adamlarin romantik sozlerine kanmamaya karar verdim :KK48:

Plastik, mücevher, savaş, iğne

Özel günlerde plastik çiçek bile almayan sevgilime karşı açtığım odunluk savaşı ve sarfettiğim iğneli sözler işe yaramış olacak ki buluşmaya geldiğinde elinde bir mücevher kabıyla bekliyordu :halay:

Salça, yurt, aparatif, dizayn

dizaynını hic begenmedigim öğrenci yurdundaki yemeklerde salçalı makarna beklerken sevmedigim yemeklerle karilasinca mecburen aparatif bir seyler yemek icin disari ciktim :deli:

Horoz, fırıldak, borozan, konsey

Erkenden öten horozun sesine uyandığımız yetmez gibi bir de borozan çalan minik yaramaz kardeşim sayesinde kulağımızda yankılanan gürültüyle, bütün aile konseyi sersemlikten fırıldak gibi döne döne salonda toplandık :KK70:

Cızırtı, damla, sevimli, bakımlı

Catidan damlayan su damlalarının cikarttigi sesin kulaklarimda çınlamasıyla yataktan kalkip televizyonu actim cızırtılı kanallar iyice sinirlerimi germişti o esnada dışarda bakımlı duzgun giyinimli bir adamin sevimli mi sevimli köpeğiyle konuştuğuna şahit oldum :D

Börek, musluk, takıntılı, veliaht

Orman yürüyüşünü bitirdiği noktada bulunan lokantada, yediği yemekten çıkan iplik parçasını boğazına takılınca farkeden adam, bu zalimliğin araştırılması için şikayette bulundu :skandal:
Ne uydurdum be :KK48:

Şakacı, süpürge, koyun, mantar

Şakacı annem süpürgeyle koyunu dürterken ben mantarları pişiriyordum. :KK70:

Gaz, masraf, dolunay, tesadüf.
:KK70::KK70::KK70:

Gazlı ocağın yanında unuttuğu fuzuli masrafların faturasını tesadüfen gören eşi, unutulmaz bir dolunay gecesi yaşattı :KK70:
Pinti, marmelat, süzgeç, minyon

Pinti kaynanası marmelatı almamak için bahaneleri sıralarken, onun karakterini süzgeçten geçirme fırsatı edinen minyon tipli gelin "ben nasıl yere gelin düştüm?" diyerek ağladı. :KK70::KK70:

Kriz , palto, sandalet, yazlık :rolleyes:

Yazlıkta parmak arası sandalet giymesine izin vermeyen kız arkadaşına sinir olan delikanlı, sahildeki buluşmaya paltoyla gidip kriz yarattı :KK70:

Tikli, çorba, kopya, fesleğen

Ayşe tikli kocasına çorba yapmaya uğraşırken babasının kopyası olan minik kızları "fesleğeni unutma anne" diyerek carlayınca Ayşe neye uğradığını şaşırdı.:skandal:

Hamsi, teklif, sıva, cacık :kusmuk:

Sıvası dökülmüş mutfakta pişirdiği hamsilerin yanına cacık yaptığı yetmez gibi bir de insanlara bu ikiliyi denemelerini teklif ediyordu :olamaz:

Not, oklava, salıncak, mendil

Back
X