4 Kelime 1 Cümle

Semaverde çay demlerken bir yandan bilim dergisi okuyup televizyonda rockçı kılığına girmiş pikaçuyu seyrediyordum :)

Adana kebap,doktor,üzümlü kek,radyo.

Radyoda sağlıklı beslenme ile ilgili konuşan doktoru dinlerken adana kebap siparişi verdim. Siparişim gelene kadar üzümlü kek den yedim bir dilim.

Eşya, komşu, pizza, dişçi

Yeni gelen komşu eşyalarını taşırken bir yandanda pizza yiyordu. Araştırınca dişçi olduğunu öğrendim.
Don
Halı
Çarık
Şebek

Halı yıkarken don ve çarık giydim ama aynen şebek gibi oldum:deli:

Dondurma,kış,bahçıvan,otobüs

Otobüsten indigimde canim dondurma cekmisti bahçıvana evde dondurma olup olmadigini sordugumda kışın ne dondurması diye saskinlikla bana bakti

Tavuk, mercek, gol, uzay

Uzay bilimleriyle yakından ilgilenen arkadaşımdan bilgi almak için cafeye davet etmiştim fakat o sohbet etmek yerine iri mercekli gözlükleriyle gol tekrarlarını izlemeyi seçince bende sinirimden tavuk yedim :KK4:

Halay, rock, bayram, sucuk

geleneksel sucuk partimizden sonra bayramda gittiğimiz rock konserinde halay çektik:rapci::halay::KK45:

yaprak hamamböceği cankurtaran sinek

Yaprakların arasina gizlenmis gorevini yapmaya calisan cankurtaran ustune konan sinegi kovmak isterken hamamböceği gibi yere serildi (:

İmam, kuru fasulye, palto, zurna

karanlıklar içinde yürüyen adam birden acıktığını hissetti, kuru fasülye ile imam bayıldı arasında kararsız kaldı ve paltosunun içine iyice gömülerek zurna sesleri içinde gözden kayboldu..:KK48:

oyuncak korku ilaç diş macunu

Diş etim kanayınca korkudan diş macununu yere döktüm. Daha sonra ayağım kayınca başımı duvara vurdum ve başım ağrımaya başladı.
Başım ağrıyınca ağrı kesici ilaç içtim. Sonra oğlumu yıkarken oynadığı oyuncakları alıp banyodan çıktım :KK70:

Kağıt, kalem, kapı, güneş

Güneşli havalarda kapıyı açar, kağıt-kalem alır şiir yazarım -peh- :halay:

Tokmak, çaycı, hentbol, karaoke
Hadi bakalım kolay gelsin :olamaz:

Güneşli havalarda kapıyı açar, kağıt-kalem alır şiir yazarım -peh- :halay:

Tokmak, çaycı, hentbol, karaoke
Hadi bakalım kolay gelsin :olamaz:

hentbol oynarken karaoke yapan caycıya çarpan çocuk babası tarafından tokmaklandi ;))

elma, davul, güneş, komşu

hentbol oynarken karaoke yapan caycıya çarpan çocuk babası tarafından tokmaklandi :KK66:)

elma, davul, güneş, komşu

Babası tarafından tokmaklandı mı :halay: :rolleyes:

Komşunun düğününde dağıtılan elmalar güneş gibi pırıl pırıldı belli ki iyi silmişlerdi :halay:

Kedi, minder, duvar, bebek.

Ay pardon bu gece dalgınlık üzerimde galiba :) O zaman şöyle düzelteyim;

Komşunun davullu düğününde dağıtılan elmalar güneş gibi pırıl pırıl parlıyordu, belli ki iyi silmişlerdi.

Kadın,kolundaki bileziklerden pırlanta taşlı olanını,bileğini sıktığı için,çekiç yardımıyla kırarak çıkardı :S

Manto Karpuz Kaldırım Gökkuşağı

Kürk mantolu kadın, gökkuşağını seyre dalmış kaldırımda yürürken karpuza çarpıp yerde yuvarlandı.

Bulaşık, kafes, kum, civciv

Bulaşık yıkarken kumda oynayan civciv kafesin içine girdi.

Sinek,hamam böceği,uyku,bilgisayar.

Bilgisayardan hamamböceği videolarına bakarken uykum geldi. Sineğin burnuma girmesiyle aniden kendime geldim.

Fare
Jilet
Sürpriz
Su

Back
X