Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir cendereye sıkışıp kalmış sanki tüm hayatım,giderken bana hiç seçenek bırakmadın şimdi bir deniz kenarında dertlerimi denize döküp olgunlaşma çabalarındayım...
hayallerime umutlarıma öylesine sıkı sıkıya bağlanmışken vazgeçmek olmazdı o beni umursamasa bile :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
bardak ağlamak soğuk özlem
bu hoyrat topraklarda tek uğraşım bu sevimli midilli bunuda bana çok görme evet geçmişte bazı başarısızlıklarım oldu fakat insanların kıskanacağı bir hayat yaşıyorum yıllardır
midilliler arası yarışmada elde ettiğim başarısızlık beni hoyratça hayallere sürüklüyordu :bbo:en iyi arkadaşımın bu yarışmada altın at ödülünü kazandığı için kıskançlıktan deliye dönmüştüm neler yapacağım meçhuldü
yaklaşık bin yataklı bir trende seyahat etmek güzel güzel olmasına da bu kadar suskun oturmam etrafımdakilerin dikkatini çekti galiba kondüktöre haber verirlerse reşit olmadığım için ilk durakta indirirler beni trenden işte o an çuvalladığım andırr!!! :)))
arı gibi çalıştığımdan mıdır bilmem sadece cuma günleri kendime ayırdığım akşam saatlerinde dinlenmek istiyorum kendimi şartlandırdım sanırım,neyse hayatta sendeleyip düşmek de var en azından hala sağlamım