4 Kelime 1 Cümle

Altıncı hislerine güvenip melek olduğunu mu sandın onun; oysa o tavşan kadar korkaktır makas gibi kes at..

cendere seçenek deniz olgunlaşmak

bir cendereye sıkışıp kalmış sanki tüm hayatım,giderken bana hiç seçenek bırakmadın şimdi bir deniz kenarında dertlerimi denize döküp olgunlaşma çabalarındayım...

hayal,umut,vazgeçmek,umursamamak...

Hayallerim umudumdur;vazgeçmek umursamamak mümkün mü..

gerçek sıtma gelecek ölümsüzlük

hayallerime umutlarıma öylesine sıkı sıkıya bağlanmışken vazgeçmek olmazdı o beni umursamasa bile :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
bardak ağlamak soğuk özlem

ne kadar özlesemde ağlamaya gücüm yetmedi ,ben de üstüne 1 bardak soğuk su içip unutmaya karar verdim:)))

hoyrat,midilli,kıskanmak,başarısızlık

bu hoyrat topraklarda tek uğraşım bu sevimli midilli bunuda bana çok görme evet geçmişte bazı başarısızlıklarım oldu fakat insanların kıskanacağı bir hayat yaşıyorum yıllardır

suskun yatak çuvallamak reşit

midilliler arası yarışmada elde ettiğim başarısızlık beni hoyratça hayallere sürüklüyordu :bbo:en iyi arkadaşımın bu yarışmada altın at ödülünü kazandığı için kıskançlıktan deliye dönmüştüm neler yapacağım meçhuldü kaydirigubbakcemile4

yaklaşık bin yataklı bir trende seyahat etmek güzel güzel olmasına da bu kadar suskun oturmam etrafımdakilerin dikkatini çekti galiba kondüktöre haber verirlerse reşit olmadığım için ilk durakta indirirler beni trenden işte o an çuvalladığım andırr!!! :)))

şaka ,spor, fizibilite,radyasyon.

evet bugünkü radyasyon fizibilitemizide tamamladık şimdi herkes spora şakayı bırakalım sululuk yok.

cuma sendelemek şart arı

arı gibi çalıştığımdan mıdır bilmem sadece cuma günleri kendime ayırdığım akşam saatlerinde dinlenmek istiyorum kendimi şartlandırdım sanırım,neyse hayatta sendeleyip düşmek de var en azından hala sağlamım

garip,sorgu,taze,çilek

sorgularken kendimi acaba hamiş olsam canım ilk ne çeker diye garip bir şekilde canım taze çilek çekti .

hafta güzel yorgun fena

bu hafta da fena yorulmuşum hala çok yorgunum şöyle güzel bi dinlenemedim

gurbet slayt mağara saygılı

Gurbette bile mağara adamlığından vazgeçmedi slayt gösterisi sırasında saygılı olmadı...

geniş-şehir-ayakkabı-otobüs

ayakkabını geniş aldığın iyi oldu bak şehir içi otobüste bile ayakların şişti

burjuva tente şarküteri şımarık

kendini burjuva sınıfında gördüğünden şarküterisine tente yaptırmayı da ihmal etmemişti ben ordan geçerken de şımarık şımarık yüzüme bakıyordu

ruj manej sincap üstün

rujumu yeni sürmüş ve manejin yolunu tutmuştum bi de ne görim duvarın üstünden sincap atlamasın mı :bbo:lülülülülülüsüprizzzzz

oklava teker sümbül diş

oklava ile teker teker yufkaları açıp sümbül şekli verdikten sonra pişirip dişleyerek yedim...:roflol:

şekil hareket şemsiye mağaza

mağaza girişine doğru hareket ederken şekilli şekilli kar taneleri düşmeye başlayınca,şemsiyemi evde unuttuğumu anladım. kaydirigubbakcemile5

çılgınlık - cam - beyaz - doktor :uhm:

Doktor beyaz önlüğü içinde yoğun bakımın camının ardından ;motorsikletle çılgınlık yaparken kazaya karışmış gence şaşkınlıkla bakıyordu..:hooray:

namert bulut barış oyalamak..

Back
X