4 Kelime 1 Cümle

bir yandan ütü yaparken bir yandan bilgisayarda bebek hırkalarına bakıyordum diğer taraftansa yarına patlıcan yemeği yapmam gerek diyordum...

aşk iplik derin ılıman

aşk iplik gibidr koparırsan düğüm atarsın atarsın ama derin bi acı bırakırsın ılıman yaklaşrsak sevdiğimize hersey güzel olur

sevgi olimpiyat müzik sinema

sinemada yeni gösterime giren sevgi olimpiyatı filminin müzği süperdi..

hayal şekerlik örgü demir

bir yandan örgü örüp bir yandan hayal kurarken demirden de kuvvetli rüzgar şekerliği kırınca gerçek hayata döndüm

şiş tahta sapan mercimek

Son düzenleme:
sapanla kuş avlamaya çalışırken yerdeki tahtaya takılıp düşmüş ben de o sırada şişte mercimek çeviriyordum...

okaliptüs koala değirmen çilek :ecrin_bebek:

okaliptusmu koalamı derken karar veremeyen değirmenci çilekleri topladı oturdu kendi yedi

kalp

gece

yürek

sızı

gece gece yine aklıma düştün kalp çarpıntım yürek sızım ömrüm..

güller bakışmak çikolata dere

dere kenarını güller doldurmuş sevgililer ellerinde çikolata bakışmak için inmişler

kıpırtı

gökkuşağı

koş

ellerim

ellerim senin ellerini ararken bir kıpırtı duydum aksi yöne koşmaya başladım ve biraz sonra karşıma inanılmaz güzelliğiyle gökkuşağı çıkıverdi...

terlik jelibon efsane damacana kaydirigubbakcemile4

çoçukluğumun efsanesi jelibonu almak için terliklerimi giyip bakkala gittim geldiğimde bir damacana su içecek kadar susamıştım

emniyet,sevgi,ip,balkon :emir_bebek:

balkonda sevgi arkadaşımla ip atlarken annem emniyetsiz olduğu için içeriye çağırdı..

damla sürahi manzara dondurma

Şahane manzarayı seyre dalmışken elimdeki dondurmadan bir damla, şarap dolu sürahinin içine damladı....

sen
ben
yol
gece

sen ben ve gece.. evin ordaki patika yolu boyu yürüyüşlerimiz hiç aklımdan çıkmıyor ...

rıhtım coşku boncuk zor :ecrin_bebek:

bu rıhtımda deniz çoşarken boncuk işlemek ne zorrr!!

klavye- uyku- zaman- çaresiz

pirzola yiyip dans ederken çukura girip camı kırdım

( ee gece nin bir vakti uyku sersemine bu kadar oluyoo::))

çorba- fare- tatlı- ayakkabı ???

çorbamı içip arkasına tatlımı yerken yerde kımıl kımıl fare gördüm hemen ayakkabıyı alıp kovalamaya başladım ....akannehir kaydirigubbakcemile3

incir papağan huysuz kemirmek...

Davetli olarak gittiğim düğünde takıyı evde unutunca bende utancımdan alyansımı çıkarıp taktım

mercimek kahve süpürge mendil

Back
X