4 Kiloyu Gecmis Bebeğim....

canım bende 2009 nisan annesiyim...bebeğim 7 nisanda 1 yaşında inşallah.nehir 4300 kg doğdu .bende normal olarak beklemiştim ama doktor bebek iri olduğu için sezeryan yaptı.ama şunuda ekliyim benim yapımda müsait değilmiş.ben minyon bi insanım..normal doğum olabilirdi ama senin yapında müsait değil dedi..Allh senide hayırlısıyla kurtarsın..

maşşallah bebişine canım sana ben kardeşimin dogumunu anlatayım 1994 senesinde annem doguma girecekti doktor daha önceden de 4 kilonun üzerinde olacagını çok zorlanırsan sezeryana alacagını söylemişti annem çok rahat bir şekilde normal dogum yaptı bu arada kardeşim 4 kilo 750 gram dogdu sadece ıkınmaları nefes egzersizlerini çok fazla yaptıgını doktorun talimatlarına uydugunu böylelikle rahat bir dogum geçirdigini söylerdi

canım benim banada öyle demişlerdi hatta doğumdan iki gün önceki ultrasonda 4.400 görünüyordu bebeğim ama iki gün sonra 3.700 doğdu
ve sırf iri bebek diye sezeryanla aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…