4 lü tarama testi

Zehra0435

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
11
7
6
33
4 lü tarama testi Tr. 21 riski 1:60 çıktı düşük yani down sendromlu olarak gelmeis ihtimali yüksek mıdır 4.5 aylık hamileyim doktorum 500 kişide 1 yada 2 kişide görülür en kötü sonuçlar bile güzel sonuçlar vermiştir dedi sadece size ihtimalden bahsediyorum dedi ilk hamileliğim bu şekilde sonuç alan var mı karşılaşan

2li test sonucu nasıl çıkmıştı? Genelde onda sıkıntı çıkmayınca gerek olmuyor diye biliyorum

4 lü tarama testi Tr. 21 riski 1:60 çıktı düşük yani down sendromlu olarak gelmeis ihtimali yüksek mıdır 4.5 aylık hamileyim doktorum 500 kişide 1 yada 2 kişide görülür en kötü sonuçlar bile güzel sonuçlar vermiştir dedi sadece size ihtimalden bahsediyorum dedi ilk hamileliğim bu şekilde sonuç alan var mı karşılaşan
Benim ikili testim risk çıkmıştı hamd olsun bebeğim doğdu ve sağlıklı hiç kafanıza takmayın ben bi hamilelik travması nedeni oldu bana inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰

2li testimin sonucu güzel çıkmıştı
O zaman İçiniz rahat olsun bence 2li iyiyse bide 2li de kötü çıksa da fetal dnayla iyi çıkan var, önemli olan ultrason bulguları, onlarda sıkıntı var mi

Insaaah inşaallah AMİNNN Allahım razı olsun🤗gercekten insanda ilk duyunca farklı bir travma oluyor doktor kendiside belirtti kesin demiyorum ihtimal üzerine konuşuyorum diye ama annelik işte neler düşündürüyor

O zaman İçiniz rahat olsun bence 2li iyiyse bide 2li de kötü çıksa da fetal dnayla iyi çıkan var, önemli olan ultrason bulguları, onlarda sıkıntı var mi
Çok şükür ultrason kontrollerimde iyi çıkıyor gelecek ay detaylı ultrason var hatta oda güzel sonuç çıkar inşaallah sağlıkla

Benımde 1.53cıktı cok kotuyum bı gelısme oldumu sonucta

Benim ikili testim risk çıkmıştı hamd olsun bebeğim doğdu ve sağlıklı hiç kafanıza takmayın ben bi hamilelik travması nedeni oldu bana inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Merhaba ıkılıde rısk lacrı sızın benımde 4lü 1.53cok kotüyüm

Merhaba ıkılıde rısk lacrı sızın benımde 4lü 1.53cok kotüyüm
Hiç kafana takma canım bana zehir oldu taktım diye ama hep duamı ettim inşallah sağlıklı güzel bir bebişin olur❤️ galiba 1. 270 mi1. 250 mi öyle bişeydi tam hatırlamıyorum hatırlamak istemiyorum takma demek kolay bende yaşadım hep araştırdım ama risk çıkanların çoğu sağlıklı bebekler birde düşük ilacı fln kullandınız mı

Hiç kafana takma canım bana zehir oldu taktım diye ama hep duamı ettim inşallah sağlıklı güzel bir bebişin olur❤️ galiba 1. 270 mi1. 250 mi öyle bişeydi tam hatırlamıyorum hatırlamak istemiyorum takma demek kolay bende yaşadım hep araştırdım ama risk çıkanların çoğu sağlıklı bebekler birde düşük ilacı fln kullandınız mı
Tabı progestan proluton nıdıcart dıye tansıyon ılac bı cok ılac alıyorm

Erhaba ayrıntılıya gırdinmi canım sorun cıktı mı benımde 4lude rısk 1/53cktı cok korkuyorum

Tabı progestan proluton nıdıcart dıye tansıyon ılac bı cok ılac alıyorm
Bende progestan kullanıyordum kan değerimi yükselttiğini düşünmüştüm dr söyledim olabilir demişti

Progestan kullanıyorm gunluk uc vajınal ıkısı bırı agızdan hafatda bır proluton ıns benım bebegımde saglıklıdır canım ya
İnşallah canım kafana takma hamileliğin tadını çıkar❤️

Back
X