Kızlar bir fikrinize ihtiyacım var; benim 2 li testim gayet iyi çıkmasına rağmen 4 lü testim riskli çıktı. Yaşım 30. 4 lü teste risk oranı sınırı 1/251 olmasına rağmen benimkisi 1/241 çıktı. Doktor amino sentez yapıp yapmamayı tabiki bana bıraktı. Ama aminnosentez de riskli bir durum sonuçta.
Sizce çok mu riskli guruptayım, benim gibi riskli gibi görünüp sağlıklı bebekleri olan var mı aranızda ? Fikirlerinize ihtiyacım var(
Siz ayrıntılı ultrasona girdiniz mi nadıl gidiyo peki? Çok merak ediyorum bende.Canim sakin yaptirma amniyosentez. Once kendine sor kararim degisekcek mi diye degismeyecekse bu bebegi dunyaya getireceksen hic gerek yok. Ben 2 li test yaptirdim yaptrdigimada pisman oldum 1/265 olasilik. 3 lu 4 lu yaptirmayi hic dusunmuyorum. Cunku cewremde o kadr cok war ki hasta cocugun olacak diyip cok sukur saglikli bebekler dunyaya getiren insanlar. O yuzden hic kafana takma derim
Siz ayrıntılı ultrasona girdiniz mi nadıl gidiyo peki? Çok merak ediyorum bende.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, ben de şunu merak ediyorum acaba bu sonuçlar hastaneden hastaneye göre değişiyor mu? Çünlü daha önce bu forumdan okumultum bu 2 li yada 4 lü testleri kötü çıkanlar başka yerlere yaptırınca gayet düzgün çıkmış.Ayrintili ultrasona war daha 28 ocakta giricem yani yaklasik 21. Haftada ama ondada bi dolu gereksiz sey soyleniyor belki ona bile girmem. Sende stres yapma rabbim bilir herseyi.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, ben de şunu merak ediyorum acaba bu sonuçlar hastaneden hastaneye göre değişiyor mu? Çünlü daha önce bu forumdan okumultum bu 2 li yada 4 lü testleri kötü çıkanlar başka yerlere yaptırınca gayet düzgün çıkmış.
doktor yapmaya gerek yok dedi canım.yani sadece ikili tarama ve ayrıntılı ultrasyon yapılmış oldu..2 li test nrmal ise eğer neden 4 lü teste ihtiyaç duyduki acaba doktorunuz.. Bence bebeği doğurmaya kararlıysanız yaptırmayın. Ki bu testlerde kesin sonuç vermiyor
doktor yapmaya gerek yok dedi canım.yani sadece ikili tarama ve ayrıntılı ultrasyon yapılmış oldu..
Keşke benim de öyle olsaydı. 2 li test yeterliydi bence bazı hastaneler 2 li 3 lü 4 lü testi hepsini yapıyor. Kafa çok karışıyo. Keşke ben de orda kalsaydım. Siz özele mi gidiyosunuz yoksa devlet mi?
ben özele gidiyorum .ayrıca renkli ultrasyonlarım .doktorum video bile veriyor.gittiğimde yarım saat sürüyor muayenem nerdeyse..yani gelişmiş bir cihaz kullanıyor doktor.zaten alanında uzman profesör kendisi..vala onada sordum işte ben 3 lüsüdür 4 lüsüdür nasıl oluyor diye...gerek olmadığın söylemişti ikili teset ve diğer şeyler gayet normal olduğu için...bende itimat ediyorum artık .bi ara kafam karıştı ama fazlada pimpirik olmamal lazım sanrıım.allaha emanet bebişlerimiz.inşaallah sağlıkla alabiliriz kucaklarımıza canım yaa
Keşke bize öyle doktor denk gelseydi, benim gittiğim doktor baya içimi kararttı. Sizin ikili yest sonucu kaç çıktı?? Ben de artık bu test sonuçlarına güvenmiyorum. Sadece stres yapıyolar. Bundan 7-8 sene önce kaç kişiye 3-4 lü testler yapılıyoduki. Mis gibi pıtıl pırıl bebekler dünyaya geldi. Biz boşuna stres oluyoruz ya
Ayzeze bebeğinin durumu nedir. Ben de aynı durumdayım 2 li testim çok iyi çıkmasına rağmen 4 lü testim kötü cikti. Dipteyim. Doktor amerikada bi test varmis o bu yaptırmayı önerdiKızlar bir fikrinize ihtiyacım var; benim 2 li testim gayet iyi çıkmasına rağmen 4 lü testim riskli çıktı. Yaşım 30. 4 lü teste risk oranı sınırı 1/251 olmasına rağmen benimkisi 1/241 çıktı. Doktor amino sentez yapıp yapmamayı tabiki bana bıraktı. Ama aminnosentez de riskli bir durum sonuçta.
Sizce çok mu riskli guruptayım, benim gibi riskli gibi görünüp sağlıklı bebekleri olan var mı aranızda ? Fikirlerinize ihtiyacım var(
Ayzeze bebeğinin durumu nedir. Ben de aynı durumdayım 2 li testim çok iyi çıkmasına rağmen 4 lü testim kötü cikti. Dipteyim. Doktor amerikada bi test varmis o bu yaptırmayı önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?