4.lü test'in zamanı geçtimi yardım lütfen

glzr1985

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
36
2
6
35
İstanbul
Ben acil bişey öğrenmek istiyorum doktorumu aradım bugün yokmuş onun için sizlere soruyorum...
Yarın 22 haftam doluyo doktorum ay sonunda gel demişti fakat yarın gidemiyorum pazartesi gitsem acaba 4.lü testi yaptırmam için zaman geçmiş sayılırmı lütfen acil cevap yazın... internetten bakıyorum son 22 haftalıkken diyo pazartesi yaptıramıycakmıyım aranızda bu durumla karşılaşan vardır mutlaka :50::43:

Bilgim yok bu konuda ama ikiki,üçlü testlerinizi yaptırdıktan sonra bu çok önemli mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi kaç günden geçeceğini sanmiyorum bende 3 lu testini geç yaptirmistim

Bilgim yok bu konuda ama ikiki,üçlü testlerinizi yaptırdıktan sonra bu çok önemli mi

aslında ikiliyi yaptırınca sonuç iyi çıkarsa üçlüye gerek olmuyomuş 4lüsü önemliymiş bebeğin herşeyine bakılıyormuş organlarıda dahil :49:

aslında ikiliyi yaptırınca sonuç iyi çıkarsa üçlüye gerek olmuyomuş 4lüsü önemliymiş bebeğin herşeyine bakılıyormuş organlarıda dahil :49:

Canim organlar dahil deyince detaylı ultrasonla mi dörtlü testi ben kan testi diye biliyorum. ..ama zaten şimdi senin eğer yaptırmadiysan 24.haftaya kadar detaylı ultrasonda yaptırman lazım inşallah güzel olur hepsi

Back
X