- 2 Mayıs 2015
- 497
- 634
- 36
- Konu Sahibi Semrakaya28
Merhaba kızlar 4 tane oğlum var tekrar hamileyim inşallah bi de kızım olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah 4 oğlan mıMerhaba kızlar 4 tane oğlum var tekrar hamileyim inşallah bi de kızım olur
Evet canım şimdiki kız olsun o kadar çok istiyorum kiMaşallah 4 oğlan mı
Teşekkür ederim canım darısı başınaaBiz 2.yi bulamıyoz hatun yardırmış maaşallah Hayırlı uğurlu olsun inşaallah.
Teşekkür ederim canımSağlıkla mutlulukla gelsin inşallah
sen yazınca eski konularına baktım da.22 hazıranda hamıleymıssın sımdı 6 hafta yazıyo takvımınde dusuk mu yaptın
Teşekkür ederim canım darısı başınaa
Sen soyleyince bende baktim cok tutarsiz hatta imkansiz.bu ara boyle bir furya var hepsi ayni kisi sanirim.bizim topicte yakaladik tutarsiz cevaplarindan anladik nicki hiracosardi ne tesaduf ki bu kisiyi izliyor kendisidesen yazınca eski konularına baktım da.
bu konuyu açtığı hamileliğinde düşük yapmış
sonraki ay tekrar hamile kalmış, ikiz diye yazmış.
vay beee neyin sahtekarlığıı kendilerini kandırıyorlar herhalde ,şaka gibi ruhlarSen soyleyince bende baktim cok tutarsiz hatta imkansiz.bu ara boyle bir furya var hepsi ayni kisi sanirim.bizim topicte yakaladik tutarsiz cevaplarindan anladik nicki hiracosardi ne tesaduf ki bu kisiyi izliyor kendiside
Aaaaaa fake bi konu mu bu?vay beee neyin sahtekarlığıı kendilerini kandırıyorlar herhalde ,şaka gibi ruhlar