4 oğlandan sonra bu da kız olur inşallah

Bizde 1.bulamıyoruz :KK70: maşallah pek dogurganmıssınız.Hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsınız inş.

Hayırlısı ne ise o olsun yaşınıxı merak ettim mahsuru yoksa çünkü ben 30a kadar plan Yaptım 3 çocuk anca sığdırıyorum Allah nasip ederse

Bende 4.oglana hamileyim çok kötü oldum duyunca inşallah kız olur seninki benim eşim 5. Istemiyor benden bu kadar ama biraz araştırıp bilinçli kalsaydın doktorlar yumurta takibi yapıyor ona göre gün veriyormuş bende yeni duydum hayırlısı Hakkımızda

5 cocuk masallah ya ben iki taneyle basedemiyorum 5 Cocukla kendimi dusunemiyorum. allah anali babali buyutsun

Teşekkür ederim canım darısı başınaa :KK200:

Merhaba Allah insallah gonlunuzdekini nasip eder. Bende ikinciye hamileyim ve ilki kizdi bu bebegimde kiz olacakmis. Bende erkek istemistim ikinciyi ama Allah neyi hayirli gormusse o oluyor yeterki saglikli hayirli olsun. Yasiniz kac merak ettim. Ve cocuklarinizin arasi kac yas? Zorlandiniz mi?

sen yazınca eski konularına baktım da.
bu konuyu açtığı hamileliğinde düşük yapmış
sonraki ay tekrar hamile kalmış, ikiz diye yazmış.
Sen soyleyince bende baktim cok tutarsiz hatta imkansiz.bu ara boyle bir furya var hepsi ayni kisi sanirim.bizim topicte yakaladik tutarsiz cevaplarindan anladik nicki hiracosardi ne tesaduf ki bu kisiyi izliyor kendiside

Sen soyleyince bende baktim cok tutarsiz hatta imkansiz.bu ara boyle bir furya var hepsi ayni kisi sanirim.bizim topicte yakaladik tutarsiz cevaplarindan anladik nicki hiracosardi ne tesaduf ki bu kisiyi izliyor kendiside
vay beee neyin sahtekarlığıı kendilerini kandırıyorlar herhalde ,şaka gibi ruhlar :KK70:

X