4 orta kalite embriyo transfer ettiler

EGT

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
56
3
286
45
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Dün bana 4 tane orta kalite embriyo transfer ettiler.Fazla umut yok dediler.Acaba benim gibi orta kalite embriyo transfer edilip hamile kalan var mı?

canım Allah ol dedıkten sonra ortası kalıtelısı kalıtesızı herseyı bos
ınsallah Rabbım ol demıstır
Allah yardımcınız olsun

benim kaliteleri düşüktü ve hiç bir denememde tutmadı. ama bu siteyi yaklaşık 2 sene dir takip ediyorum, çöp denebilecek kalitede embriyolar hatta tek emb. çok iyi sonuçlar elde edildiğini çook okudum. bu işler biraz da kısmet, sen içini rahat tut. onun dünyaya gelmesi emredilmişse olur, hiç bişey engel olamaz. dualarım seninle..

amaannn sen onların dediklerine kulak asma diycem ama asmışsın belli........daha şimdiden moralini bozmuşsun.........ipeginde dedigi gibi mevlam ol derse onların sende olmasına bile gerek yok yani...

teşekkürler arkadaşlar.Bu tüp bebek işi beni fena baydı.Hergün kan vermekten kollarım mosmor oldu.Birde tuttu mu tutmadı mı düşüncesi çok fena.

olur olur ALLAH in izniyle
su 8 gun onu dusunme
kafani rahatlat aklina geldikce unut
elini karnina koy ve bebeklerine sarki soyle
gerisini dusunmeeeeeeeeeee

bunlara takılma canım benimkiler 1. kalite embriyo idi ama olmadı malesef herşey kısmet inşallah seninkiler tutunurlar içimi ferah tut bol bol dua et

benim en iyi kaliteydi tutmadı ..sanırım iyi ye kötüye bakmiyor ben çok umutlanmiştim ama olmadı

bencede canim onlari takma kafana benim iki kaliteli embriyo transfer edildi ikiside tutmadi sen rahat ol...

İnşallah sonucun pozitif olur, bebeklerini kucağına alırsın cnm. Biliyorsunki tek gerçek allahın nasip etmesi. Dr. lar hiç umutlanmadıklarından pozitif sonuç alıp, bazende umutlandıklarından negatif aldıklarını söylüyorlar. :sm_confused: Buna yüce rabbim karar veriyor. Bizlerin elinden birşey gelmez. Bu yüzden sende içindeki mucizeye ve kendine iyi bak, rahat ol cnm. :icecream: Kendini şımart, özel hisset, mutlu ol. a.s İhtiyacın olan şey bunlar opuyorumnanaktan

teşekkürler arkadaşlar.Bu tüp bebek işi beni fena baydı.Hergün kan vermekten kollarım mosmor oldu.Birde tuttu mu tutmadı mı düşüncesi çok fena.

Canim benim hangimizi baymadi kii ...

Ben 8 senedir ugrasiyorum tüp bebekle evlat sahibi olmak icin ..

Ama neylersin .. Takdir böyleymiss ..

Nice böbrek hastalari var ki günlük diyaliz makinasina baglanmak icin gidip geliyorlar hastanelere ..

Allaha cok sükür bizim kendi sagligimiz yerinde ..

Bu arada embriyolarin kalitesi felan hep formalitee ..

Doktorlarin yasamaz dedikleri hastalar bile yillarca yasiyorr ...

Eger dünyada yiyecek lokmalari varsa oluyorr ..

Benimkisiler kaliteliydi yine olmadi ..

Hersey nasip canim ..

Insallah bizleri sevindircek haberlerle gelirsin ..

Unutma neye inanirsan onu yasarsin ... a.s.

inşallah güzel haberler alırsın canım rabbim yeterki ol desin gerisi boş canım bol bol dua edelim rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

canım moralini bozma bana 4 tane 1. kalite 8 hücreli embriyo verdiler. sadece biri tuttu oda kimyasal oldu. bu sitede bir arkadaş vardı. -adını hatırlayan yazsın umuttum şimdi- 2. gün transferi ve 2 hücreli idi. bu embiroyo ile hamile kaldı. bence en önemlisi moral. umutsuz olanın hamiş olduğunu duymadım. bi ben kaldım dediğim gibi oda kimyasal. yani hakikatende beyinde bitiyor. azospermlerde elengo hücre ile hamile kalanlar var. yani sperm bile değil sperm öncesi hücre ile hamile kalıyorlar. hiiiiiiiiiiiiiiç moralini bozma. moralini bozarsan olmuyor bu iş maalesef tecrübeyle sabitt ccanım. allah yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…