4.Sinema Günleri 7.hafta "prensesfb"

4.Sinema Günleri 7.hafta "prensesfb"

• Obsessed

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
öldüm öldüm dirildim prenses
ben böyle sahnelere hiç bakamam sürekli gözlerimi ve kulaklarımı kapatmak zorunda kaldım
devamı var mı yada çekilcek mi acaba
öyleye benziyor çünkü
gerillmek istiyorum dedim ama bu kadar gerginlik yetti bana açıkçası bir süre daha gerilmek istemiyorum

ayyy canımmmm benımmm
senı asırıgerdıgımm ıcın cokuzuldummmbıtanemm
keske ızlemeseydınnbukadar etkılendıysekk tatlıskom

filmi izledim..atlantisin yorumunu okumustum silinmis... aynen katiliyorum... seri olucak diye askida kalan bir sürü yer vardi..yada bilmiyorum basinda sikilinca ve tamirci rolundeki aktörün donuk ifadesi israrca salagi oynamasi sinirimi bozdu

merak ettigim bir filmdi..begenmedim filmi ama sayende izlemis oldum prenses tskler
ayrica site berbat olmus ..eger böyle kalirsa pek tikilicagimi sanmiyorum

begendıgınn fılm olsaydı cok mutluolurdummmm
cunku begenmeden ızlemek zordur benımde aklımatakılannn
adamhangıaragırdı tuzaklarıhazırladııı

olsun prenses;) sonucta o filmi izliycektim ben....bu günler bunlar icin, film izlemek icin..evet bende dramdan sikilmistim..en azindan "hay allah öögg böögg aptalll" gibi kelimelerle bi heycan yasadim .. ama sürekli adama aptal aptal aptal dedigimi hatirliyorum:)

buarada dün bir film izledim kiiiii müthisti (okadar) :)

ayyy canımmmm benımmm
senı asırıgerdıgımm ıcın cokuzuldummmbıtanemm
keske ızlemeseydınnbukadar etkılendıysekk tatlıskom

sonunu görmeden bırakamadımki canım öyle böyle izledim işte
pia'nın da dediği gibi zaten bende izlicektim o filmi sen daha da önceden izlememe vesile oldun sadece

olsun prenses;) sonucta o filmi izliycektim ben....bu günler bunlar icin, film izlemek icin..evet bende dramdan sikilmistim..en azindan "hay allah öögg böögg aptalll" gibi kelimelerle bi heycan yasadim .. ama sürekli adama aptal aptal aptal dedigimi hatirliyorum:)

lafı söyleyip kaçmışsın olmaz ki ama
neydi o film neydi neydi???=)))

canımhangı fılmdııbegendıgın

sonunu görmeden bırakamadımki canım öyle böyle izledim işte
pia'nın da dediği gibi zaten bende izlicektim o filmi sen daha da önceden izlememe vesile oldun sadece

lafı söyleyip kaçmışsın olmaz ki ama
neydi o film neydi neydi???=)))

eevetcanımcımm
ızlemeyenlerkaldı sanırımmm bayramdolayısıylaherkesbıyerlerdeydı

canımmbenımmm
ızlerken sıkılmadınsa nemutlubana
benımde aklıma takılann adam hangı ara gırdı okadar tuzak hazırladı
cunkutuzaklarda epey ıncelıklıydı
sanırımm devamında bazıseylerde cevapbulcakkk
ama tuzaklar epey ustalıklı dusunulmus geldıbana dımıhayatım

evet canım 2. filmde bunları açıklarlar sanıyorum. Zaten çok fazla mantık aramamak gerekiyor en nihayetinde gerilim filmi , eğer bu nasıl olmuş vs. diye düşünülürse tad alınamaz zaten.

hangi prenses :p

merak ettim pia hadi söyle hangi filmdi ??:)

Prensesfbciğim anket açıldığı gibi izlediğimi biliyorsun .Ne yazık ki bende arkadaşlar gibi filmi pek fazla tutmadım =( Sadece kan görmek isteyenlere göre bir film onun dışında bir mantık felan aramayın bulamazsınız .İmdb puanıda 6.1 miş =)))))) bence 3 den fazlasını hak etmiyor.

Birazdan gerilim hattını izleyeceğim bakalım o nasılmış .

Anket için teşekkürler prensesim.

Son düzenleme:
Prensesfbciğim anket açıldığı gibi izlediğimi biliyorsun .Ne yazık ki bende arkadaşlar gibi filmi pek fazla tutmadım =( Sadece kan görmek isteyenlere göre bir film onun dışında bir mantık felan aramayın bulamazsınız .İmdb puanıda 6.1 miş =)))))) bence 3 den fazlasını hak etmiyor.

Birazdan gerilim hattını izleyeceğim bakalım o nasılmış .

Anket için teşekkürler prensesim.

canımbenımm fılmsecımım yanlısoldugu ıcınn uzuldumm
cunku zevkalarak ızlenmesıonemlıbenımıcınnn
bendeanlamadım okadar detaylı tuzak hangıara hazırladıdıye
gerılımhattıını umarımbegenırsınnn
yorumunu sabırsızlıklabeklıommm

Oyyy canım benimmmm üzülme sakın :38: Benim ilk anketteki the reader da pek beğenilmemişti :44: Gerilim hattını oldukça beğendim hatta sevgilimede izletmeyi düşünüyorum :24: o bana ünw deyken sürekli dağcılık kulubüne yazılalım derdi :18: bende tırstığım için başka aktiviteleri yapalım diye başının etini yerdim :23: izlesin bakalım göründüğü kadar kolaymıymış bu işler =))))))

Yalnız filmde bir kaç sey kafama takıldı onları sana özelden sorcam meleğim .

Son düzenleme:
Oyyy canım benimmmm üzülme sakın :38: Benim ilk anketteki the reader da pek beğenilmemişti :44: Gerilim hattını oldukça beğendim hatta sevgilimede izletmeyi düşünüyorum :24: o bana ünw deyken sürekli dağcılık kulubüne yazılalım derdi :18: bende tırstığım için başka aktiviteleri yapalım diye başının etini yerdim :23: izlesin bakalım göründüğü kadar kolaymıymış bu işler =))))))

Yalnız filmde bir kaç sey kafama takıldı onları sana özelden sorcam meleğim .

gerılımm hattını begenmenesevındımm
pamuksekerımmmm
tamam sorcanımınıcı
yerımsenıben:54::54:

bu gerilim hattını işaretleyen 2 kişiden biri ben oluyorum:))
bence o film güzeldi.yükseklik korkum olduğu için o da:))

Back
X