4+t günlük hamileyim açık kahverengi başladı.

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
Adet günüm pazartesiydi ve test yaptım pozitif çıktım. O günden beri de 2 günde bir kan verdim sonuçlarım güzeldi. Ama 1 saat önce gördüğüm kahverengi akıntı bütün dünyamı alt üst etti. Sizce normal mi?

Canım yerleşme akıntısı olabilir benim de oldu 2 gün sürdü 10 gün sonra 3 gün sürdü

Canım yerleşme akıntısı olabilir benim de oldu 2 gün sürdü 10 gün sonra 3 gün sürdü
İçimi öyle bi ferahlattınız ki.. Doktorum eski rahatsızlığımı göz önüne alarak Progestan başlattı yine de. Aldım şimdi ilacı yatıyorum. Ama bütün gün ayakta çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum..

Canım bu zamanlarda dinlenmem çok iyi olur bende çok korkmuştum hemen uyumuştum doktor bol bol dinlen dedi sana tavsiye izin al 1 hafta

Canım bu zamanlarda dinlenmem çok iyi olur bende çok korkmuştum hemen uyumuştum doktor bol bol dinlen dedi sana tavsiye izin al 1 hafta
İşletme bizim maalesef izin gibi bi şey söz konusu değil.. ne yapacağımı bilemiyorum çıkmazlardayım ama bi şekilde halledeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…