4 tedavime başladım ama işler yolunda değil sanirim tecrübeleri olanlar yardım edin lutfen

e.akblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
7
1
86
İlk 3 denemem dondurulmuş 5 gunluk Embriyo transferi ile oldu malesef bebeklerin 10. Haftasında kalpleri durdu 4. Tedaviye sıfırdan başlayalım ve pgt yapalım dedikten bundan sonra olan oldu tedavide 150 olarak kullandığım puregondan 22 yumurta toplanıp 18 i döllenmisti.simdi ise ilk 3 gün klomen 4. Günden itibaren puregonu 300 olarak kullanmaya başladım 7. Gün kontrole gittigimde hala kanamam vardı ve cok yoğurdu.normalde bu ilaçların adeti kesmesi gerekmiyor mu 10 gün adet gördüm son 4 günü çok yoğun ve parçalı kanama geçirdim yumurta büyüklükleri ilk ultrason görüntüsünden kaldı. Şimdi 12. Gün büyümeye başladılar.doktor yumurtalar Ve Rahime bir sorun olmadığı ve 20 yumurta aynı anda büyümeye devam etiği için dozu 375 yapıp devam edelim sadece 2 gün fazla iğne olursun dediklerimi gibi tedavi sırasında adeti uzun süren oldumu ve yumurtaları geç tepki verip sonuç alan oldumu bilgisi olan nolur paylaşın içim çok sıkılıyor çok korkuyorum.cevaplariniz için şimdiden tesekkurler

Back