Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo ben burdayim diye bagiriyor bizim soylememize gerek var mi?
Kan testine gerek yok artik haftaya giderseniz bebegi de gorursunuz hayirli olsunİnşallah ya haftaya kan testi için doktora gideceğiz acaba kaç haftalıktır ki? 19 Şubat son adet günü idi.
Kaç haftalık peki aşağı yukarı?Kan testine gerek yok artik haftaya giderseniz bebegi de gorursunuz hayirli olsun
sata gore 5 haftalikKaç haftalık peki aşağı yukarı?
Çift çizgi çıkınca (özellikle de bu kadar net) pozitif diyorlar biz öyle biliyoruz. Siz ilk defa mı gebelik testi görüyorsunuz acaba hayatınızda.Arkadaşlar merhaba,
Hemen hemen 1 er gün arayla 4 test sonuç nedir sizce?
Adet 8 gün gecikti
Eki Görüntüle 3408054 Eki Görüntüle 3408055 Eki Görüntüle 3408056
Beklemeyin gidin bence hastaneyeİnşallah ya haftaya kan testi için doktora gideceğiz acaba kaç haftalıktır ki? 19 Şubat son adet günü idi.
Kan tahlili için mi ?Beklemeyin gidin bence hastaneye
EvetKan tahlili için mi ?
Hafif bir pembe leke gördüm bugün neden olabilir ki?
Bazen dalga geçtiklerini düşünüyorum ya ben flasla pozitif demek için çizgi arıyorum saatlerce insanlar iki net çizgiyi hamilemiyim diye gösteriyorYani ikna olmak için doğurmayımk bekliyosun![]()
Gerçekten anlamış değilim. Hani şöyle konu açılabilir "Hanileyimm çok mutluyum, şaşkınlıktan bu çizgiler bile acaba dedirtiyor" gibisinden. Ama sormak nedir, test dile gelip GEBESİN mi diyecek.Bazen dalga geçtiklerini düşünüyorum ya ben flasla pozitif demek için çizgi arıyorum saatlerce insanlar iki net çizgiyi hamilemiyim diye gösteriyor![]()
Gerçekten haklısın bende afedersin salak gibi silik çizgi ararım flaşla iki çizginin gebelik oldunu bilmeyen yoktur böyle yapıyorlar benim içime dokunuyor niyese benmi çok salagim insallarmi çok saf anlamadimGerçekten anlamış değilim. Hani şöyle konu açılabilir "Hanileyimm çok mutluyum, şaşkınlıktan bu çizgiler bile acaba dedirtiyor" gibisinden. Ama sormak nedir, test dile gelip GEBESİN mi diyecek.
Estağfirullah olur mu öyle şey. Hepimiz yaptık yapıyoruz da. 7 sene sonra kızım olmuştu ve ışığa tutarak gördüğüm o çizgiyle delirdiğimi sandım birtek ben görüyordum. Hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Yani neredeyse 2 aylık olmuş bir gebelikte çıkan net çizgiyle acaba var mı demek çok garipGerçekten haklısın bende afedersin salak gibi silik çizgi ararım flaşla iki çizginin gebelik oldunu bilmeyen yoktur böyle yapıyorlar benim içime dokunuyor niyese benmi çok salagim insallarmi çok saf anlamadim
Evet bende onda şaşırıyorum işteEstağfirullah olur mu öyle şey. Hepimiz yaptık yapıyoruz da. 7 sene sonra kızım olmuştu ve ışığa tutarak gördüğüm o çizgiyle delirdiğimi sandım birtek ben görüyordum. Hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Yani neredeyse 2 aylık olmuş bir gebelikte çıkan net çizgiyle acaba var mı demek çok garip