- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de bi doktorlar Facebook üzerinden arkadaşım Doğum fotoğrafı attı 5. Sezeryan diye maşallah dedim şaşırdım ayrıca korkma 4 normal oldu artık tüm hekimler yapıyor benim 2 çocuğum yaşıyor 3. Yü kaybettim hepsi sezeryan ama eşimden ayrılınca tüplerimi bağlattım bide rahim operasyonum oldu şimdi Nisa'n ayında tüp bebek yapacağız tek korkum Doğum anım ama geçen bi haberde izledim 6. Kez sezeryan yapmış bayanın biri hem de son anda tam teşekküllü olmayan bir devlet hastanesinde doktor da bi uzman profesör falan değil bi sorun da olmamış inşallah güzel olur her şey canım hepimiz için :)Ben 3. Sezeryanımı oldum. Ben de merak ediyorum sorunu. Görümcem doğum yaptığında yan yatakta Suriyeli bir bayan vardı ve 5. sezeryanını olmuştu. Ama sonrasında neler yaşadı bilmiyorum. Benim 3 oğlum var. Belki bir bebek daha düşünürüm diye ameliyat sırasında reddettim tüpligasyonu. Drumla sohbet ederken sormuştum izniniz olursa bir tane daha düşünüyorum diye. O da tamam ama bu son dedi. Her ameliyatta risk artıyor. Sağlıklı gebeliği sürdürebilmek de sıkıntı. 3. Sezeryan diye mesela bu bebişimi 3 hafta erken almıştı.
Bir de görümcenizin Doğum yaptığı hastane özel mi yoksa devlet miydi birde devletse de araştırma hastanesi miydi canım merak ettimBen 3. Sezeryanımı oldum. Ben de merak ediyorum sorunu. Görümcem doğum yaptığında yan yatakta Suriyeli bir bayan vardı ve 5. sezeryanını olmuştu. Ama sonrasında neler yaşadı bilmiyorum. Benim 3 oğlum var. Belki bir bebek daha düşünürüm diye ameliyat sırasında reddettim tüpligasyonu. Drumla sohbet ederken sormuştum izniniz olursa bir tane daha düşünüyorum diye. O da tamam ama bu son dedi. Her ameliyatta risk artıyor. Sağlıklı gebeliği sürdürebilmek de sıkıntı. 3. Sezeryan diye mesela bu bebişimi 3 hafta erken almıştı.
Allah iyiliğinizi versin valla canım aynen aslında bende çok dinamiğim 4 kesiğim oldu karnımda kilom bile Yok yeşdpğme içtiğine dikkat ediyorum şimdi hamile kalacağım diye 69 kiloydum 2 ayda sadece ekmeği kısıp porsiyonumu küçülttüm 62 kiloyum şu an sezeryan göbüşü falan Yok kız :) moralim düzeldi ya Doğum yapmaktan korkuyorum biraz :)dort sezeryanli bi tandigim var
gayet saglikli snein benim gibi bi kadin :)
sezryan gobegi tabiriyle gobegi vardi onuda karatay diyetiyle yok ettti olduda bitti maasalalh :)
Eğitim araştırma hastanesi. Riskli gebelik oluyor o kadar sezeryandan sonrası. Ufak hastaneler kabul bile etmiyor bazen. Başın sağolsun. Üzüldüm.Bir de görümcenizin Doğum yaptığı hastane özel mi yoksa devlet miydi birde devletse de araştırma hastanesi miydi canım merak ettim
Doğrudur canım kendine güvenen bi hekim olması lazım tabi teşekkür ederim onu kaybettim ya bide ayrıldık eşimle şimdi tekrar evlendim 2,5 yıl oldu istiyoruz Allah nasip ederseEğitim araştırma hastanesi. Riskli gebelik oluyor o kadar sezeryandan sonrası. Ufak hastaneler kabul bile etmiyor bazen. Başın sağolsun. Üzüldüm.
Merhaba doğuma az kalmış nasılsınız bir sıkıntı verdi mi ameliyat yeriniz ben 3. Sezeryana giricem ama korkuyorum etrafında tüpleri baglat diyor siz sanırım baglattiniz sonra tekrar mi açtılar ben çok kararsızım bilgi verirseniz sevinirim eğer doğumdan sonra 4. Risk yoksa bağlatmak istemiyorum hayırlı güzel doğumlar olsun sağlıkla gelsin minikDoğrudur canım kendine güvenen bi hekim olması lazım tabi teşekkür ederim onu kaybettim ya bide ayrıldık eşimle şimdi tekrar evlendim 2,5 yıl oldu istiyoruz Allah nasip ederse
merhaba bizim yan komşumuz 6 tane çocuğu var ve hepsi sezeryan.detaylı konuşmadım hiç ama oluyor yani :)Mrb arkadaşlar aranızda 4 ve üzeri sezeryan yapmış arkadaşlar var mı ? Veya çevresinde böyle durum yaşayan oldu mu artıları eksileri olumlu veya olumsuz neler yaşadılar bilmek istiyorum şimdiden teşekkürler