• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaş anneye bağımlılık

Bağlılık yalnız olduğundan olsa korkuyorum demezdi. Korktuğunu söylüyor yani tedirgin eden bir şey olmuş,tek olduğu için sürekli sizi istiyor olsa inat eder sebepsiz yere yapışırdı. Oynadığı kuzeninden korkmuş olabilir söylediği bi laftan korkmuş olabilir oyunla öğrenmeye çalışın.
Kuzeni de aynı yaşta aslında ve oda kız çocuğu.

Kuzeni de aynı yaşta aslında ve oda kız çocuğu.
Hiç farketmez oğlum 3 yaşında 2 bucuk yaşındaki kuzeninden korkuyor hareketleri sert olduğu için bazende söylediği bi cümleye takılıyor korkuyor mesela bu benim oyuncağım diye bağırmış olsa bile. Sizinkiler daha büyük bir şey olmuş yani kuzeniyle ilgili değildir belki ama bir şey olmuş.

Hiç farketmez oğlum 3 yaşında 2 bucuk yaşındaki kuzeninden korkuyor hareketleri sert olduğu için bazende söylediği bi cümleye takılıyor korkuyor mesela bu benim oyuncağım diye bağırmış olsa bile. Sizinkiler daha büyük bir şey olmuş yani kuzeniyle ilgili değildir belki ama bir şey olmuş.
Evet bir şey oldu çünkü böyle değildi. Teş başına saatler oynardı. Soracağım bakalım inşallah bu korkusunu yener.

Back
X