4 yaş çocuğum tuvaletini söylemiyor

fatosbayram

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Lütfen yardımcı olun 4 yaş erkek çocuğum bir yıldır tuvalet eğitimi verdim başlarda iyiydi ama sonradan çişi geldiğinde tutuyor söylemiyor altına kaçırıyor o yüzden
Gece yapmıyor sadece gündüz yapıyor doktora götürdüm bi rahatsızlığı da yok ne yapabilirim

Doktor bir sorun yok dediğine göre sabretmekten başka çare yok.

Lütfen yardımcı olun 4 yaş erkek çocuğum bir yıldır tuvalet eğitimi verdim başlarda iyiydi ama sonradan çişi geldiğinde tutuyor söylemiyor altına kaçırıyor o yüzden
Gece yapmıyor sadece gündüz yapıyor doktora götürdüm bi rahatsızlığı da yok ne yapabilirim
Merhaba duzeldimi oğlunuz ne yaptınız benim oğlumda aynı suanda

Merhaba, Biz de 7 aydır kaka yüzünden uğraşıyoruz, kakasının geldiğini anlıyorum ama tuvalete oturtmaya razı edemiyorum,halbuki bu durumun yarattığı histen rahatsız olup, çamaşırını değiştirmek istiyor hep, pişik de cabası...halledebildiniz mi sorununuzu, ben de merak ettim...

Oyunlaştırabilirsiniz. Bazen oyun cazip geliyor oğluma farkındayım tutuyor. Çiş yarılı yapıyoruz sen kazanırsın ben kazanırım derken gidip yapıyor 😅 4 yaşında

Hayatında bir şey değişti mi psikolojik olabilir.
Benim kızım da kakasını yapmazdı, altına yapardı bir gün bir tanıdık bana kabız olabilir bir kere lazımlıga oturup acıdıysa lazımlıga o yuzden oturmak istemiyor olabilir dedi.
Ben de kabızlıga çözen, çocuklarında kullanabildiği bitkisel dulcesoft kullandım inanın 2 damla yetti.
Megerse kabızmış çocuk.3 günde lazımlıga oturmaya başladı.önce kabızlık filan varsa onu çöz.beslenmeyi duzenlemek gerekiyor

Back
X