4 yas grubu anneleri ...

merhaba kıslar benim de 4 yaşında bir oğlum var.1,5 yaşından beri kreşlerde.aranızda olmaktan mutluluk duyarım.:utangac:

merhaba cnm benım kızımda 4 e gırdı yalvarıyor benı kreşe götür diye bense erken olduğunu düşünüyorum.annemle şimdi.onun için daha iyi diye düşünüyorum aslında kararsızım,paylaşım içinde çok iyi bir fırsat..bende böyle kararsızım yanı..fisfisfis

Herkese hayırlı ramazanlar güzel annişler,
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler,
Kızlar şaka maka yavrularımız bir yıl daha büyüdüler, yakında 5. yaş annelerine taşıncağızkaydirigubbakcemile3

sanada hayırlı ramazanlar cnm bnm..inşallah bu ayı layığıyla geçirmeyi nasip eder rabbim cümlemize...:Saruboceq:

ramazan009.jpg

cnm senınde ramazanın mübarek olsun..opuyorumnanaktan

canım bence gitmeli.kreş değilde ana okul seviyesinde okullar var.benim çocuk 2 sene kreşe gitti.geçen sene ana okuluna verdik.3-6 yaş arası çocukları alıyodu.çok memnun kaldık.vereliniortakbu sene içinde kaydını yaptırdık.

bence çocuğun kendi yaşıtlarıyla aynı ortamda olması çok önemli.daha önce gittiği yer kreşti.bebeklerle aynı ortamdaydı.gelişimine çok fazla bi etkisi olmadı.hatta bebek gibi davranmaya başladı.büyüklerin yanında da olmuyo.tamam allah razı olsun çok güzel bakıyolar ama eğitim veremiyorlar.

Merhaba arkadaslar bugun selim Mert'imi okula kaydettim ...
ama kararsizim yarim gun mu yoksa tam gun mu gitsin diye :bbo:
gecen sene yarim gun gitti ...
bu sene de yarim gun verirsem bazi cocuklar var onlarla ayni sinifa dussun istemiyorum yarim gun verirsem biliyorum ayni sinifa dusecekler :bbo:

ne yapsam siz soyleyin ?

biraz daha dusuneyim dedim mudire hanima da ...

zepp cim bence tam dün ver.geçen sene benimki 4 yaş gurubuna tam gün gitti.öğlene kadar zaten kahvaltı filan öle vakit geçirdiler.asıl sinema tiyatro etkinlik gibi faaliyetleri hep öğleden sonra yaptılar. her yerin müfredatı farklıdır ama birbirinede benzerler.tam gün en ideali bence.:lepi:

zepp cim bence tam dün ver.geçen sene benimki 4 yaş gurubuna tam gün gitti.öğlene kadar zaten kahvaltı filan öle vakit geçirdiler.asıl sinema tiyatro etkinlik gibi faaliyetleri hep öğleden sonra yaptılar. her yerin müfredatı farklıdır ama birbirinede benzerler.tam gün en ideali bence.:lepi:

a.sevet canim kararim o yonde olacak sanirim ...

Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza.
2 Haziran 2005 doğumlu bir kızım var benimde.
2.5 yaşından beri kreşe gidiyor.
Hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın ve hep iyi günlerini göstersin işallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

MERHABA a.s.
27 OCAK 2005 li bir kızım var
bende girebilirmiyim aranıza

benimde bir oglum var adı yiğitalp 17.07.2005 seneye vercem okula kıyamıyorum

seneye zorunlu eğitim var zaten 30 ilde.benimki de seneye anaokuluna başlıyacak.bu sene 2004 doğumluları alıyorlar ana sınıfına.60-72 ayını dolduran çocuklar ise 1. sınıfa başlıyor.çok küçük yaaaa..bence erken.siz ne dersiniz kızlarrr:uhm:.9 yıllık bir eğitim bekliyor yavrularımızı.akannehir

Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza.
2 Haziran 2005 doğumlu bir kızım var benimde.
2.5 yaşından beri kreşe gidiyor.
Hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın ve hep iyi günlerini göstersin işallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benimde bir oglum var adı yiğitalp 17.07.2005 seneye vercem okula kıyamıyorum

MERHABA a.s.
27 OCAK 2005 li bir kızım var
bende girebilirmiyim aranıza

hosgeldiniz arkadaslar allah bagislasin yavrularinizi :Saruboceq:

seneye zorunlu eğitim var zaten 30 ilde.benimki de seneye anaokuluna başlıyacak.bu sene 2004 doğumluları alıyorlar ana sınıfına.60-72 ayını dolduran çocuklar ise 1. sınıfa başlıyor.çok küçük yaaaa..bence erken.siz ne dersiniz kızlarrr:uhm:.9 yıllık bir eğitim bekliyor yavrularımızı.akannehir

bilmiyorum ama
benim oglus gecen sene de gitti anaokuluna
okul hayatina 3,5 yasinda baslamis oldu
bu sene de yazdirdim anaokuluna
cok istiyor cok seviyor okulu

ooo 9 danda fazla..
Hele benim kızım gibi daha 28 aylıkken kreşe başlayan bir çocuk için çok çok erken ama malesef hayat şartları koşullar bunu gerektirdi..Çok üzüldüm çok ağladım hala da üzülüyorum...artık büyüdüler mecbur hayata başlayacaklar nasıl olsa bir yerden sonra... Eğitimli aklı başında çok hayırlı birer evlat olurlar işallah hepsi :Saruboceq:

Back
X