Kızım 4 yaşında.2 yaşında wc eğitimine başladık. Tam olarak yerleşmesi 5 ay aldı. Sonra çok nadir kaçırdı. Gecede dahil.simdi krese başladı. Severek gidiyor.2 yaşında kardeşi var son 2 aydır onun wc eğitimine meşguldük. Kız kadar zorlanmadık.hemen öğrendi fakat 2 hafta önce oda altına kaçırmaya başladı. Şimdi 10 gündür iyi.asil sorunum şu, kızım 20 gündür resmen geri döndü.cisini söylemek istemiyor.gün icinde sallaniyor ,gece uykudan uyanip sadece sallanarak agliyor ama cisim geldi demiyor çocuk. Hem gece hem gündüz altına kaçırmaya başladı üstelik azıcık cisi gelse bile. Önce çok sık tuvalete gitmek istiyordu ve söylüyordu.kardeşini koşarak görüyoruz. Ona da büyüdüğünü kendisinin gitmesi gerektigini bitince bize seslenmesi söylüyorduk.böylede bir sure gayet guzel yapti.2 bucuk ay önce kreşe başladi. Son 20 gundur Söylemeyi bırakıp tutmaya başladı. yetiştiremeyip ćogu zsman kaçırmata başladı. Kakayi da tutuyor çişi de şimdi. Önceden kendi gidip yapıyor bize sesleniyirdu. Şimdi bizimle gitmek istiyor.sen git deyince çisi tutup ağlıyor. Simdi gidiyoruz haka degisen bir sey yok hafta 7 ,8 kere ıslatiyor.Hadi kardeşine özeniyor desek gece de altına kaciriyor ve okulda da aynı şekilde yetişmeyip klozete oturmadan bırakıyormuş .ogretmende diyor baslarsa cok iyiydi gidip kendi yapiyordu simdi illa biriyle gitmek istiyor diyor.bir ara aciyor mu? diye sordum. ondan sonra bir sure aciyiro sıgindi, şimdi acıyor lafı gitti. altina kacirinca aglayip özur diliyor kendi de çok üzülüyor bilerek yapmadım istemeden oldu diye hüngür hüngür ağlıyor biz hiç tepki vermesek dahi..surat asiyorum,sitem ediyorum konuşuyorum yine aynı. .çocuk resmen kontrolünü kaybetti.ve ben sorun ne çözemedim? ??? Tecrübe eden arkadaşlar var mi içinizde neden olabilir ve nasıl düzeltilir.
Son düzenleme: