4 yaşında kolesterol

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ncb

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
791
90
318
36
Arkadaslar merhaba 4 yaşında kızımın kolesterolü yüksek 2 yıldır ne yaptıysam düşmedi sizin veya çevrenizin başına böyle bi durum gelen var mı

Mutlaka bir çocuk doktoru ve diyetisyenden yardım alın.Yalnızca beslenmeyle halledilecek bir durum değil kolesterol..çünkü karaciğer de vücuda kolesterol üretir muhtemelen fazla üretiyor 4 yaşındaki bir çocuk dengesiz beslenme ile bu hale gelemez geçmiş olsun

Tesekkür ederim 4 yaşında ilaç verilemiyor sadece diyet tkrar götürcem bakalım

Bu durum genetik olabilir. Çocuk endokrine danışabilirsiniz.

Genetik yahut hormonaldir zira kolestrolü esasen vücut üretir

4 yaşında hergün kuyruk yağı yemeyeceğine göre

Endoktrin uzmanına götürün

Geçmiş olsun

Cocuk endokrine goturmussunuzdur zaten onlar gerekli tedaviyi yaparlar.bir de cevizin içini suya koyup birgün bekleyin sabah hemcevizi yesin hem suyunu icsin baya dusuruyor kolestrolu

Bu durum genetik olabilir. Çocuk endokrine danışabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla genlerimizde kolesterol pek yok ama bakalım endokrine götürcem tesekkğrler
Cocuk endokrine goturmussunuzdur zaten onlar gerekli tedaviyi yaparlar.bir de cevizin içini suya koyup birgün bekleyin sabah hemcevizi yesin hem suyunu icsin baya dusuruyor kolestrolu
Evet cevizi duymuştum henüz denemedim endokrine henüz gitmedik

Hormonlaei ile bağlantılıdir. En iyisini doktor bilir bu konuda.
Cocuga yagli yedirmeyim de kolestrolü cikmasin gibi bir durumu yok yani..
Zaten yagli yedigi icin degil vücudun calismasinda bir eksiklik/fazlalık oldugu icindir.
Önce endokrin sonra da diyetisyen ile cozebileceginiz bir sorun diye düşünüyorum

Yani bencede öyle yoksa bütün çocukların kolesterolü çıkardı ama dr lar biraz daha farklı yaklaşıyor hemen diyet veriyor bu sefer araştırma hast.götürcem

Yani bencede öyle yoksa bütün çocukların kolesterolü çıkardı ama dr lar biraz daha farklı yaklaşıyor hemen diyet veriyor bu sefer araştırma hast.götürcem

Inşallah bir fayda olacaktir. Umarim tez zamanda çözüm ve sifa bulursunuz..

Reactions: ncb
Bildiğim kadarıyla genlerimizde kolesterol pek yok ama bakalım endokrine götürcem tesekkğrler

Evet cevizi duymuştum henüz denemedim endokrine henüz gitmedik
Lütfen gidin Dr a sonuçta şimdiden kolesterol olması önemli belki tedavisi olur çocuk kurtulur.c eviz de gerçekten çok etkili yapın mutlaka .ama kabuğundan çıkarıp yapın.onceden kabuğundan çıkmış beklemiş olanla yapmayin

Reactions: ncb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…